1. maaliskuuta 2016

Luistimilla ja vielä vähän synttäreitä

Vielä vähän synttäreitä.. :) Lauantaina juhlittiin Liljan synttäreitä vielä yhteen kertaa, kun toiset kummit tulivat vielä käymään. Mun veli ja hänen tyttöystävä olivat edellisenä viikonloppuna reissussa, joten kahviteltiin nyt vielä kerran pikkuneidin kunniaksi. Mun kaverit kävivät myös edellisenä päivänä, joten leivoin vielä pätkisjuustokakun näille kahvitteluille. 
Mies onkin ollut nyt pitkiä päiviä töissä, joten kiva kun ollaan saatukin tänne vähän leikki- ja kahvitteluseuraa! :) Tää viikko vietetäänkin tyttöjen osalta hiihtolomaa, joten kerhoja ja jumppia ei tällä viikolla ole, joten vähän jotain muuta "aktiviteettia" ja kavereita kaivataankin.

Eilen saatiin myös tyttöjen kaveri meille leikkimään muutamaksi tunniksi ja tytöille vähän leikkiseuraa taas! :) Ihanan keskittyneitä tyttöjä täällä olikin, kun värittelivät tuossa värityskirjoja ja frozen-kuvia. Vaikkei täältä nyt kovin kauaksi miehen työpäivinä ilman autoa päästäkään, niin oon kyllä niin iloinen että tuota lunta oikeasti vielä on täällä paljon. Siinä tytöt jaksaa kyllä telmiä ja naapureidenkin kanssa pihalla touhuta ja laskea mäkeä :)Sunnuntaina isin vapaapäivänä päästiin sitten luistelemaan, tytöt olikin sitä jo odottanut, kun tuossa jäällä ei enää luistimilla pääse, ellei sitten ota ensin omaa lumikolaa mukaan, sen verran on lunta jään päällä. Meidän lähistöllä onkin tehty kiva luistelurata koulun ja liikuntapuiston lähelle ja siellä käytiinkin nyt taas luistimia kokeilemassa. Tuossa on aika kivasti kaukalo, missä pääsee tietysti kunnolla pelaamaankin, mutta vieressä on luistelurataa, missä pääsee juuri pienempienkin kanssa rauhassa harjoittelemaan ja vielä toinen pieni luistelukenttä kaukalon toisessa päässä. 


Mä olin tänä talvena myös ekaa kertaa luistimilla ja vielä pysyin pystyssäkin! :) No ehkä vauhti ei ollut niin hurjaa, mutta kivaahan luistelu taas oli. Emiliakin tepsuttelee jo hyvin eteenpäin, eikä Liljallakaan varmasti kauan mene, kun homma onnistuu jo häneltäkin. 
 Täytyykin tulla joku päivä tuonne vielä uudestaan luistelemaan tai hiihtämään ja kiva pulkkamäkikin tuonne oli tehty kesän frisbee-golf radan paikalle. Sitä käytiin samalla katsomassa, mutta pulkkaa ja liukureita ei hoksattukaan ottaa edes mukaan ja illaksi suunnattiin vielä katsomaan muutaman viikon ikäistä pikkuruista neitiä. :)Tänään on myös pulkkailtu ja laskettu mäkeä, joten ainakin täällä tyttöjen hiihtoloma on alkanut aika perinteisillä hiihtoloma aktiviteeteillä. Tänäänhän vaihtuikin jo Maaliskuu ja ensimmäinen kevät-kuukausi, mutta mä oon (ihme kyllä) vielä jotenkin ihan talvi-fiiliksissä :) Ihana aurinko ja lisääntyvä valon määrä ei kyllä haittaa ollenkaan, mutta mä oon nauttinut, kun päästään pulkalla ja itsekin tänään tyttöjen kanssa laskin mäkeä melkein yhtä innoissaan. Jos vielä vähän aikaa pääsis hiihtämään ja luistelemaan, niin ehkä sitten voi hyvillä mielin alkaa odottamaan kevättä ja lumien sulamista, eikä odotuskaan käy sitten liian pitkäksi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti