7. maaliskuuta 2016

Lasten Hiihtoloma

Lasten hiihtoloma viikko vierähti äkkiä ja vielä tänään vietellään vapaa päivää ja huomisesta lähtien jatkuu kerhot ja muut harrastukset.Mies oli viime viikolla aika pitkiä päiviä töissä ja käytännössä lähti usein aamulla siihen aikaan, kun me vasta heräiltiin ja oltiin saatu aamupalat syötyä ja kotiin palasi vasta juuri tyttöjen nukkumaanmenoaikaan. Keskiviikkona isikin oli kuitenkin vapaalla, joten lähdettiin Emilian kanssa uimahalliin, minne olinkin luvannut tytön viedä. Saatiin vähän viettää laatuaikaa isomman tytön kanssa ja Emilian toiveesta päästiin Aalto Alvariin polskimaan vähän pidemmäksi aikaa :)
Muuten viikko meni aika normaaleissa kuvioissa ja osa kuvista onkin jo muutaman viikon takaa, kun kameraa ei sen kummemmin tullut nyt kannettua mukana. Päivät on kulunut oikeastaan ulkoillessa, pulkkamäessä ollaan laskettu melkein joka päivä ja hiihtämään ja luistelemaankin ehdittiin loman aikana aika hyvin. Lauantaina käytiin hiihtämässä vielä mun vanhempien kanssa ja Emilia jäi mummilaan vielä yökylään.

Tänään on taas miehenkin vapaapäivä, joten taidetaan tästä suunnata taas luistelemaan ja mihinkäs muualle kuin pulkkamäkeen! :D Mitenkäs muiden hiihtolomat sujui? Vieläkö pulkkailut, luistelu ja hiihdot on innostaneet vai teittekö jotain ihan muuta? :)

1 kommentti:

  1. Olen kahden pikkuisen mummu. Enkä ole valitettavasti nähnyt kumpaakaan vähään aikaan, ettei ole hiihtoloma kertomisia. Olen muuten sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista