18. maaliskuuta 2016

Kuraleikkejä ja herkkuvinkkejä

 Heippa ja mukavaa viikonlopun alku! 

Miten tuntuukin, että tänä vuonna pääsiäinen tulee jotenkin niin äkkiä? Tuntuuko muista samalta? Onko tänä vuonna pääsiäinen jotenkin aiemmin (vai onko se aina samaan aikaan??) vai tuntuuko vaan musta että se tulee nyt nopeammin kuin viime vuonna! Me ei olla nimittäin vielä laitettu rai-ruohojakaan kasvamaan tai haettu edes pajunkissoja, mutta huomenna täytyy kyllä korjata nuo asiat :) Johan se on sunnuntaina jo palmusunnuntai, virpojille vähän suklaamunia sentään tänään käytiin kuitenkin jo hakemassa! :)No mutta, palataan vielä viime viikonloppuun ja tähän viikkoon näiden kuvien kera. Mulla oli viime viikonloppuna talven ensimmäinen flunssa ja pientä kuumettakin muutaman päivän ja sen jälkeen on nenä ollut vuoroin tukossa, ettei henki meinaa kulkea ja vuoroin vuotanut kuin vesiputous. Meillä on tytöt ollut tämän talven kyllä yllättävän hyvin terveinä ja edellinen pieni flunssa taisi olla alkusyksystä, kun kesän jälkeen kerhot alkoivat ja taisivat tälläkin kertaa säästyä myös tältäkin flunssalta. 

Emilia on ollut ihana, kun kantoi mulle nenäliinoja, vilttiä lämmikkeeksi ja välillä tuli viereen halaamaan, että tulisi parempi olo ja että paranisin! Ihana äitin rakas <3 Ja kyllähän noilla tervehtyikin hetkessä, kun oli niin ihanat tytöt hoitamassa :)
 Alkuviikosta olikin aivan ihania ilmoja ulkoilla, kun pahimmat flunssat sain selätettyä. Mieletön auringonpaiste ja yhtenä päivänä ainakin näytti mittari jo +10 astetta! Se tarkoittaakin taas sitä että tuossa meidän edessä on taas ihan valtava vesilammikko ja voi sitä riemua taas kun tytöt sai kurakamppeet päälleensä ja luvan kanssa läträämään lätäkköön! :)Nyt onkin taas lammikko ainakin osittain jäässä ja vitsit mikä hyinen kylmä tuuli tänäänkin oli ulkona, vaikka aurinko kyllä paistoikin ihanasti. 
Tänne loppuu toinenkin herkku vielä viime viikonlopulta herkullisen hedelmälautasen vastapainoksi! :) Tyttöjen kanssa tehtiin pieneen herkkunälkään (ja kröhöm, flunssan selätykseen :D ) Rocky Roadia vähän kesäisempänä versiona. Rocky Road on tietenkin suklaan ystävänä yks mun ihan lemppareista ja sitähän voi tehdä melkein millaisilla variaatioilla tahansa. Suolaisen ja makean yhdistelmä toimii aina ja tällä kertaa suklaan sekaan laitettiin mansikoita, pistaasipähkinäitä ja suolatikkuja. 

Vitsit kun oliskin suklaata kaapissa, muussa kuin suklaaminien muodossa niin tekisin tätä kyllä uudestaan! Kokeilkaahan, jos muillakin tuli vesi kielelle :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti