12. maaliskuuta 2016

Kevät värejä ja uutuuksia

Oikeastaan vasta tällä viikolla on iskenyt kunnolla kevään odotus ja ehkä se vaatikin vielä sen talvisen hiihtolomaviikon, että voi alkaa keväästä haaveilemaan. Välillä kun talvetkin on täällä niin vähälumisia, niin nyt on ainakin pulkalla ehditty laskea tarpeeksi. Ja onhan tällä viikolla aurinkokin näyttäytynyt yhä enemmän ja tiet on alkanut sulaa loskaksi, se jos mikä on varma kevään merkki! Muutamia kevät uutuuksia on tullutkin nyt hankittua jo tytöille uusimmista kevät mallistoista ja raikkaat keväiset värit iskevät taas uusista lastenvaatemallistoista. Ihana saada kaappiin vähän keväisempiä värejä talven tummempien värimaailmojen jälkeen.


Lastenvaatepuolella kevät-ja kesämallistot on tainnut ilmestyä jo melkeinpä jokaiselta merkiltä ja itse olen yrittänyt käydä vähän kaappejakin läpi, mitä tarvitaan ja samalla laittanut pieneksi jääneitä taas eteen päin. Aika maltillisesti vielä on tullut uutuuksia ostettua, Emilialle sopii aika hyvin osa viime kesänkin vaatteista ja ne mitkä ei enää mahdu siirtyy Liljalle. Liljan vaatekaapissa vielä enemmän onkin sitä vaihtelua, sillä kasvu on vielä niin suurta, ettei kovinkaan moni viime kesän vaate mahdu enää päälle. Nykypäivänä erittäin iso plussa on kyllä erilaiset nettikirpparit, joissa pienet saa myytyä todella helposti eteen päin ja viime viikolla vein omiakin turhia vaatteita kirpparille ja näistä saakin hyvin sitten ostettua uutta sopivampaa tilalle, eikä uusien ostaminen tunnu niin paljon edes rahapussissakaan! :) Meilläkään kun ei ylimääräistä säilytystilaa juuri ole, joten keväisin ja syksyisin on kiva siivota vaatekaapeista pienet pois ja tehdä tilaa uusille.
Mini Rodinilta ainut mihin ihastuin oli tuo yksisarvinen mekko ja kuten arvasin niin tytötkin kyllä ihastuivat siihen yhtä paljon. Mekko on kokoa 104/110cm ja se meneekin oikeastaan molemmille tytöille! Aika kätevää :) Mini Rodinilta kaksoiskokojen välillä on minusta aika suurikin ero ja pienempää kokoa en enää uskaltanut Liljalle ottaa ja Emilialla tuo koko oli käytössä vielä viime kesänä, mutta nyt alkaa jäämään pieneksi ja viime kesän mekot on siirrettykin tuossa koossa Liljan kaappiin. Emiliakin kokeili tuota mekkoa kuitenkin ja hetken aikaa voisi olla hänelläkin vielä käytettävissä. 

Gugguulta taas tuli ihania mekkoja ja väritkin oli tänä keväänä todella raikkaita. Emilian viime kesän mekko menee vielä, joten tilasin tuon keltaisen nyt Liljalle ja värit sopiikin kivasti yhteen siskoksilla. 

Gapilta taas ostin pienellä alella jo alkuvuodesta Emilialle uuden hupparin. Niitä jotenkin on ollut hankala löytää hyviä ja ne ovat käteviä kuitenkin kerhoissa, harrastuksissa ja keväämmällä lämpöisellä ilmalla ihan ulkoilussakin.


Lastenhuoneeseen on tullut myös pientä keväistä päivitystä Lego laatikoiden muodoissa. Tilasin Jollyroomista aika hyvällä alella noita Legon säilytyslaatikoita, joita meillä löytyykin muutama jo entuudestaan ja on hyväksi havaittuja lasten lelujen säilytyksessä. Näissäkin oli tullut aika ihania pastellisia sävyjä ja tuo vaalea keltainen ja vaaleanpunainen tuo vähän väriä meidän ennenstään mustan, valkoisten ja harmaan laatikoiden kanssa! :)

Pompiltahan tein tietysti myös oman tilauksen, kun kävin mallistoa katsomassa ja niistä laittelen vielä oman postauksen myöhemmin :)

1 kommentti:

  1. Tuo yksisarvinen on ihana! Meillekin tuli samainen mekko sinisenä :)

    VastaaPoista