26. helmikuuta 2016

Kaverisynttäreitä

Tällä viikolla on synttäreitä juhlittu vielä useampaankin kertaan, Liljan synttäri juhlien lisäksi on kavereita käynyt muutamana päivänä vielä kahvittelemassa ja leikkimässä ja huomenna vielä mun veli ja hänen tyttöystävä on tulossa vielä pikku synttärijuhlille. Liljan lisäksi myös aika monella meidän kaverien lapsilla on synttärit juuri peräkkäisinä päivinä Liljan kanssa ja päivää aiemmin sattuikin kahdelle kaveriperheelle syntymään vauvat vielä samana päivänä. Lisäksi mun veljellä ja hänen tyttöystävällä oli viime viikolla myös peräkkäisinä päivinä synttärit ja tällä viikolla taas Emilia oli naapurissa yksillä kaverisynttäreillä, joten voisi sanoa, että kalenteri on ollut aika täynnä synttärimerkintöjä viimeisten kahden viikon osalta! :)Harjunpaperista kävin viikolla ostamassa muutamat kortit juuri lasten synttäreitä ajatellen ja kaverisynttäreille käytiin Emilian kanssa jälleen yhdelle Frozen-fanille hakemassa pieni synttärilahja. Harjunpaperista löytyykin jonkin verran myös lastenjuhliin jotain pientä rekvisiittaa ja Confettista haettiin myös Liljan synttäreille ilmapallot ja muutamat muut tarvikkeet. Kiva kun tuo Confettikin rantautui myös tänne, sieltä löytyykin jo ihan kiva valikoima jatkossakin tuleviin lastenjuhliin. 
Harjunpaperista me tilattiin Liljalle synttärilahjaksi myös kiva pieni päärynä-yövalo. Se saapuikin nyt vähän synttäreiden jälkeen vasta, kun ensimmäinen erä oli heiltä loppunut todella nopeasti ja varailinkin meille tuon lampun jo ennen synttäreitä. Meidän neiti ainakin tykästyi siihen heti ja suloinenhan tuo onkin! :)
Lilja sai synttärilahjoiksi myös ihania sydämiä ( onhan Lilja meidän ystävänpäivä-neitimme), mummilta ja vaarilta sydän-paita ja mummulta sydän-farkut. Paw Patrolia oli Liljan toiveena ja aika kivoja juttuja tuli Liljalle muutenkin. Synttärirahaa Lilja sai myös, tällä kertaa kun ei osattu sen kummempia toiveita oikein kenellekään kertoa, eikä tuolla kolme vuotiaallakaan ne kovin suuria vielä ole :)

Ens viikolla vietelläänkin hiihtoloma viikkoa, onneks tuota lunta täällä onkin jo aika paljon, niin päästään vielä oikeasti viettämään talvilomaa. Toivottavasti ehditään ainakin hiihtämään tai luistelemaan ja Emilian toiveena oli päästä taas ainakin uimahalliin.
Mukavaa viikonloppua kaikille ja hiihtoloman alkua sitä aloitteleville! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti