8. helmikuuta 2016

Arkea ja muutamat sisustuskuvat


Heippa hei!

Edellis viikon sunnuntaina päästiin miehen kanssa käymään Tampereella ja vaikkei itsellä tarttunut mukaan yhtä Ikean taulukehystä lukuun ottamatta muuta, niin oli kiva tehdä edes pieni reissu kahdestaan. Viime viikko muuten menikin aika normaaleissa touhuissa ja loppuviikon mies olikin taas sunnuntaita lukuunottamatta töissä ja me tytöt touhuiltiin kotona. Onneks oli vielä kivan aurinkoisia päiviä ja jäällä pääsi hyvin vielä pulkkailemaan. Kohta taitaa olla sekin yhtä loskaa ja vettä ja nyt onkin ihan muutamassa päivässä tietkin sulaneet niin ettei pulkalla paljon eteen päin pääse. Itse oikeastaan vielä toivoisin, että vielä saataisi tälle talvelle lumet takaisin, vaikka toisaalta sitä kevättäkin aina odottaa innoissaan. Tyttöjen kanssa vaan on niin paljon kivempi vielä ainakin tämä oikea talvikuukausi ja miksei vielä maaliskuussakin olisi mukava päästä vielä hiihtämään, luistelemaan ja muihin talvitouhuihin.
Muutaman kerran me ollaan nyt hiihtämässä käytykin ja mun vanhemmat hakivatkin Emilian yhtenä päivänä kauppaan ja kotiin sieltä saapuivat uudet sukset mukanaan. Lilja on lainannut Emilian suksia sen muutaman kerran ja vuoron perään tytöt sitten hiihtivät, kun tottakai Liljakin haluaa myös hiihtää. No nyt on molemmilla omat sukset ja molemmille sopivat, sillä Emilialle edelliset sauvat alkoivat olemaankin jo vähän lyhyet. Miehen työpäivinä me ollaan täällä vähän "sidottuina" kotiympyröihin, mutta onneksi ne sattuvat lähinnä viikonlopuille ja viikolla saadaan tyttöjen kerho ym kuskaamiset hyvin sumplittua. Viime viikonloppunakin päästiin sitten mun vanhempien kyydillä hiihtämään ja muutaman kilometrin lenkki päästiin vielä äitinikin kanssa hiihtämään, sen jälkeen kun tytöt jo kyllästyivät. Tyttöjen kanssa kun se oma "hiihto" jää melkein siinä vierellä hissukseen hiihtelemiseksi :)
Tänä viikonloppuna päästiin sitten sunnuntaina Helsinkiin odotettuun Disney On Ice showhun, mikä olikin kiva breikki taas perusarjen keskelle. Sieltä laittelen vielä myöhemmin lisää kuvia, oli kyllä sekä lapsille että aikuisille mielettömän hieno kokemus!

Loppuviikosta nappasin taas muutamia kuvia meiltä kotoakin, kun aurinkokin paistoi ja tyttöjen kanssa oltiin viikkosiivoukset juuri tehty. Muutaman kerran aiemmin on tainnut tuo meidän uusi tuoli kuvissa jo vilahtaakin ja nyt vaihdettiin se tuohon työpöydän paikalle Hayn pikkupöydän kanssa. Joulusta asti työpöytä onkin ollut varastossa ja taidetaan vielä vähän aikaa mennäkin näin. Mä itse tykkään ainakin nyt kovastikin tästä järjestyksestä ja vähän tilavammasta "oleskelutilasta" tuon sohvan jatkeena.
Kukkakaupasta nappasin kotiin myös uuden viherkasvin kympillä ja tuo valefiikus tuokin vähän keväistä tuntua kotiin! Vielä on kuitenkin meillä tähdet ikkunoissa, joten tällä hetkellä mennään sisustuksen osalta vähän talven ja kevään sekoituksella :) Tykkään tosi paljon viherkasveista ja kukista yleensäkin ja ne tuovat sellaista kodikkuutta kotiin :) Vaikken aina ihan paras viherpeukalo olekaan ja yritän kukat pitää parhaani mukaan hengissä, niin silti etenkin keväisin tykkään viherkasveista kotona. Ja aika hyvinhän mä olen saanut meidän nykyiset kasvit pidettyä hengissä, katsotaan miten tämän uuden sitten käy! :D
Vähän sekaiset kuulumiset taas näin pikaisesti, kun tytöt saatiin nukkumaan :) Nyt kone äkkiä kiinni ja kömmin sohvalle miehen kainaloon ja netflixin pariin! :) Muuhun mun aivokapasiteetti ei riitäkään enää tähän aikaan illasta! :D

Mukavaa viikon alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti