22. helmikuuta 2016

Disney On Ice

Reilu parisen viikkoa sitten oltiin katsomassa Disney On Ice 25v juhlanäytöstä. Liputhan me tuonne varailtiin jo loka-marraskuun vaihteessa ja jo silloin ensimmäisien päivien näytöksistä näytti parhaimmat paikat katsomoissa olevan jo aika hyvin myytyjä. Saatiin kuitenkin aika mahtavat paikat alakatsomosta lähes suoraan "edestä päin" ja esitystä oli kyllä mahtava seurata niin läheltä jään pintaa.  Jääshow koostui neljästä esityksestä, joissa tänä juhlavuotena oli mukana Leijonakuningas, Peter Pan, Ariel ja Frozen. Esitysten välillä Minni- ja Mikki-hiiri, Aku ja muut kumppanit johdattelivat hauskasti aina seuraavaan esitykseen.

Ensimmäinen Leijonakuningas esitys oli hyvinkin tiivistetysti, mutta siitä jäi mieleen kuinka tarinasta oli hienosti koottu sen iloiset, ystävyyteen ja kaveruuteen liittyvät kohokohdat.


Peter Pan oli varmasti kaikkien poikien mieleen, eikä esitys jättänyt kylmäksi kyllä pikkutyttöjäkään hurmaavan Helinä-Keijun ansiosta ja meillä tytöt oli ihmeissään kun keijut todella lensivät :) Peter Panin tarina itselleni oli hyvinkin tuttu, sitä taidettiin pikkuveljen kanssa lapsuudessani muutaman kerran katsoa, mutta tyttöjen osalta vähän aluksi mietin jaksaako tuo esitys kiinnostaa heitä niin paljon, kun kyseistä elokuvaakaan eivät olleet nähneet. Helinä-Keiju oli esityksessä otettu kuitenkin aika isoon rooliin (joka meillä tosiaan on edelleen tyttöjen yksi lemppari elokuvia) ja visuaalisesti esitykset oli kyllä niin mukaansa tempaavia, ettei kyllästymistä tarvinnut missään vaiheessa kyllä pelätä :)

 Ensimmäinen puoliaika tuntui menevän ihan liiankin nopeasti, vaikka toisella puoliskolla olikin jäljellä vielä ne kaikkein odotetuimmat näytökset. Emilia jaksaa hyvinkin keskittyä jo pitkiinkin esityksiin ja vaikka Liljakin meillä on aika "menevää sorttia", eikä kotona (tai muuallakaan :D) juuri paikallaan istu, niin molemmat olivat kyllä koko reilun kaksi tuntisen esityksen ajan kuin penkkiin liimattuina :D Tyttöjenkin ilmeet oli niin mahtavia välillä huokauksista lähes silmien loistoon, kun he katsoivat taidokkaita luistelijoita ja tuttuja disneyhahmoja. Tutuimpia lauluja myös tytöt lauloivat mukana sydämensä pohjasta.
Itse odotin Ariel esitystä ehkä eniten ja pienimerenneito on ollut ihan omasta lapsuudestanikin asti jo yksi omista suosikeistani. Arielissa oli mielestäni kaikkein upeimmat puvustukset ja muutenkin myös niin iloiset, värikkäät ja jälleen mukaansa tempaavat musiikkiesitykset ja upeat koreografiat. Näissä edes kuvat ei anna täysin oikeutta esitykselle ja tuntui kuin satu lähes olisi herännyt henkiin.


Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisempänä oli sitten se Frozen. En tiedä tarvitseeko edes sanoa enempää.. :) Lumoutuneina kaksi pientä Anna ja Elsa fania tuijotti esitystä ja tässä kohtaa taisi tulla ne syvimmät huokaukset meidän pienimmältäkin! :)

Kokonaisuudessaan oli kyllä mahtava show ja jopa ylitti odotukset niin, että eiköhän me joku vuosi lähdetä vielä uudelleenkin katsomaan estystä, kun tytöt taas muutaman vuoden kasvaa ja näkevät esitykset ehkä vähän taas eri tavalla ja ehkä esityksiinkin tulee taas jotain uutta mukaan.

1 kommentti:

  1. Mekin olimme tämän lauantaina pari viikkoa takaperin katsomassa ja tykitin läjän kuvia blogiin kun olin niin fiiliksissäni. Ihana ihana jälleen kerran! :)

    VastaaPoista