4. tammikuuta 2016

Uusi Vuosi

Nyt näitä tulee vähän tiuhaan tahtiin ja tälle päivälle jo toinen postaus vielä uuden vuoden vaihteesta, ettei jää kovin kauaksi aikaa roikkumaan! :)

Vuoden vauhde meni meillä aika rennoissa merkeissä, joulun aika kun reissattiin vähän siellä sun täällä, niin mitään sen kummempaa ei tähän väliin kaivattukaan. Hyvää ruokaa ja rentoa oleilua.. Tähtisädetikut on toimineet meidä "raketteina" ja niitä oikeitakin raketteja tuossa rannassakin aina ammutaan pitkin iltaa, joten niitä käytiin myös katsomassa. Tinat valettu ja tytöt on ollut innoissaan, kun vihdoin on ehtinyt kunnolla kotona omien joululahjojenkin kimppuun niin eipä siinä paljon muuta ole tarvinnut! :)

Punaposkisina laiteltiin iltapalaksi nachopelti ja tyttöjen mentyä nukkumaan katsottiin miehen kanssa leffaa ja maisteltiin parin lasillisen kanssa vähän juustoja ja ikkunasta vielä vuodenvaihteen raketit. Siinä vaiheessa alkoikin jo uni painaa silmää ja hyvä, kun siihen asti pysyttiin hereillä! Hurjaa menoa! :D
Uuden vuoden päivänä jatkettiin vielä perinteisillä perunasalaatilla, nakeilla ja savujuustoperunoilla sekä tacosalaatilla.

Mites teillä vaihtui vuosi? 

1 kommentti:

  1. Nam, onpa herkullisen näköisiä syötäviä :)

    Siitä tulikin mieleen, että voisitko tehdä postauksen teidän normaali arkiruokailusta, mitä ruokaa teet ja jotain reseptejä, kiitos!

    VastaaPoista