28. tammikuuta 2016

Arkea ja juhlaa

Heipat taas kaikille pitkästä aikaa! Täällä arki on vienyt mennessään ja tänne en olekaan pitkään aikaan ehtinyt tulla sen kummemmin kuulumisia laittamaan, joten korjataanpas tilanne taas vähän sekalaisten kuvien kera vähän sieltä täältä. :)Täällä tosiaan on elelty lähinnä ihan tavallista arkea, mutta monenmoista ihan perusarjesta poikkeavaa juttuakin on viime viikkojen aikana sattunut, joten täällä on ollut vähän hiljaisempaa.. Miehen synttäreitä vietettiin tuossa reilu viikko sitten ja viime viikonloppuna juhlittiin myös veljeni ja hänen kihlattunsa kihlajaisia. :)

Nyt kun kelit on vähän lauhtuneet niin pihallakin ollaan vietetty taas enemmän aikaa ja luistelua ja hiihtoakin ollaan päästy jo testailemaan. Tytöt on aina innokkaina myös isin lautailu harrastuksesta ja Lilja testailikin isin vanhaa lautaa yhtenä päivänä tuossa pihalla.. Hyvä ettei lähtenyt sivupihan mäkeä sillä laskemaan ja liukuristakin se olisi kelvannut :D

Viime viikonloppuna tosiaan vietettiin kihlajaisia ja muutama kuva nappastiin meistäkin ennen lähtöä, kun harvemmin näitä perhekuvia kuitenkaan tulee otettua.
Hahah, aikamoiseksi pusutteluksi vaan meinasi tytöillä mennä, mutta ainakin aiheeseen sopien kuvatkin sitten :D Nää on kyllä välillä semmoinen kaksikko, mutta niin kai se kaikilla sisaruksilla.. Välillä nahistellaan pienimmästäkin asiasta ja toisinaan halaillaan, pussaillaan ja pidetään toisesta huolta! <3
Koitan palailla taas vähän useammin tänne, mutta nyt äkkiä ulos vielä pienemmän kanssa ja kerholaista kohta hakemaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti