14. joulukuuta 2015

Joulutouhuja ja pikkujouluja

Viikonloppu hujahti taas ihan super nopeasti ja oikeastaan koko viime viikolle meillä sattui vähän kaikenlaista puuhaa melkein joka illalle. Alkuviikosta puuhasteltiin joulukorttien parissa (niistä koitan saada aikaiseksi vielä oman postauksen) ja keskiviikkona olikin Emilian jumpan viimeinen kerta tältä lukukaudelta ja heillä olikin siellä pientä tonttujumppaa ja lapset saivat ottaa tonttulakit mukaan ja halutessaan pukeutuakin vähän jouluisemmin, pikku tontuiksi! :)


Torstaina käytiin kuunetelemassa ja laulamassa lasten kauneimpia joululauluja ja perjantai ilta vierähtikin meidän ystäväperheellä ja pääsimme katsomaan heidän alle kuukauden ikästä pikku prinsessaa! :)Lauantai menikin sitten vielä vähän jouluostoksilla ja Liljan kanssa lähdettiin hakemaan pientä pikkujoululahjaa tyttöjen kavereille. Sunnuntaina lähdettiinkin meidän toisten ystävien luo viettämään pieniä pikkujouluja, herkuteltiin vähän jouluherkuilla ja glögillä. Tytöt leikkivät lähes koko ajan yläkerrassa omia leikkejään  ja ilta vierähtikin taas ihan yhdessä hujauksessa.Ystävä oli leiponut myös ihanan kakun meille ja tänä aamuna päästiin vielä herkuttelemaan aamukahvien kanssa.Ei olisi voinut kyllä paremmin tämä aamu alkaa ja tästä onkin hyvä jatkaa joulutouhuja! :)

Enää on muuten alle kaksi viikkoa jouluun, tällä viikolla tytöillä onkin viimeiset kerhopäivät ja myös siellä pieniä pikkujouluja, joten jotain pientä täytyisi vielä kerhotädeillekin keksiä. :)

Mukavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti