19. joulukuuta 2015

Joulukalenteri

Meidän joulukalenteria lupailinkin jo aiemmin teille vilauttaa ja tällainen versio meillä on ollut tänä vuonna. Ferm Livingin joulukalenteri ihailin jo viime vuonna ja tänä jouluna sen päätin meille hankkia. Viime joulunahan meillä tonttu toi pieniä paketteja ja samalla systeemillä on menty tänäkin vuonna, mutta nyt paketit tonttu on tuonut tähän valmiiseen kalenteriin.
Minusta tuo on yksinkertaisen kaunis joulukoriste sellaisenaankin ja tuosta on varmasti iloa moneksi vuodeksi. Kalenteriin saa laitettua myös pieniä koristeita ja joka joulu kalenterista saa hieman erinäköisen halutessaan. Tänä vuonna laitettiin muutama joulukuusenpallo koristeeksi ja yksi paketti on sitten löytynyt aina sen päivän luukusta. Eri näköinenhän kalenteri olisi myös jos kaikki paketit olisi paikoillaa, mutta luulenpa, että tuo meidän pienempi ei ehkä antaisi pakettejen olla ihan paikoillaan, joten tonttu on sitten tuonut vielä sen yhden paketin kerrallaan. Kalenterille löytyi vielä sopiva paikka alakerrasta rappusia vastapäätä ja aamulla tytöt onkin ensimmäisenä mennyt aina katsomaan, josko tonttu olisi jättänyt pienen paketin! :)
Tykkään itse askarrella pieniä paketteja, joten tämä joulukalenteri on aina kiva toteuttaa. Pikku lahjoja olen ostanut hiljalleen varmaan jo syyskuusta lähtien. Pieniä tarpeellisia juttuja, joita olisi muutenkin tullut ostettua, askartelu juttuja, pientä puuhaa tytöille ja lähinnä viikonloppujen kohdalta on löytynyt suklaata tai jotain muuta makeaa. Pienet joulupukki ja lumiukkosuklaat on jaettu useammalle päivälle ja muutamasta paketista on löytynyt pieni tontun kirje sen päivän tehtävästä. Esim tämä tonttu oli yhtenä iltana nukahtanut sohvalle ja unohti viedä paketin kalenteriin nukkumaan mennessä, joten onneksi tuo toinen tonttu oli hoksannut kirjoittaa tontulta lapun, jossa luki, että askarrellaan joulukortteja, ja niinhän me sitten seuraavana päivänä tehtiin :D Huomisesta luukusta taitaa löytyä kehoitus kuusen koristeluun. :)
Montaa luukkua ei olekaan enää jäljellä ennen jouluaattoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti