2. joulukuuta 2015

Hiljaa hiipii


Täällä ollaan hiljalleen aloiteltu jouluun valmistautuminen ja kotiin on hiipinyt muutamia joulukoristeita, valoja ja talvisempia tektiilejä kaivettu kaapeista taas esille. Joulunpunaiset tekstiilit, koristeet ja tontut (ne muutamat mitä meiltä löytyy) saavat odottaa laatikoissa vielä lähemmäksi jouluaattoa, mutta hiljalleen koti alkaa muuntautumaan jo jouluisemmaksi ja joulumieli hiipimään niiden mukana.
Emilian huoneeseen viriteltiin yhdet jouluvalot ja ikkunoihin laitoin valkoiset joulutähdet tuomaan valoa ja tunnelmaa. Muutamat tyynyt on myös vaihtuneet talvisempiin, joista ehdoton suosikkini on tuo Fine Little Dayn kuusityyny. Sen olenkin usein laittanut jo aikaisin syksyllä taas esille ja osa "joulukoristeista" onkin meillä juuri sellaisia, jotka saavat olla vielä joulun jälkeenkin tai läpi talven.  Kynttilät on nostettu hyvissä ajoin jo pöydille ja erilaisilla havuilla saa myös kivasti jouluista tuntua sisällekin.

Tytöille löysin jo hyvissä ajoin ennen joulua tuno ihanan Ferm Livingin joulukalenterin ja siihen on askarreltu pikku paketteja tytöille. Kalenterista voisin kirjoitellakin oman postauksen vielä tässä myöhemmin.


Toissa viikonloppuna täällä olikin joulunavaus ja viime viikolla oltiin myös yhtenä iltana tyttöjen kerhon joulupaja illassa, jossa tehtiin myös muutamia kivoja joulukoristeita jo kotiin. Viikonloppuna käytiin joulumessuilla, jossa nähtiinkin joulupukki jo toista kertaa ja tietysti sunnuntaina sai sytytellä jo ensimmäisen adventtikynttilän.

Sieltä se joulu hiipii taas hiljalleen! :)

2 kommenttia:

  1. Ihana kuusityyny ja toi toinen joka on lattialla :) mistäköhän ne on?

    VastaaPoista
  2. Kuusityyny on tosiaan Fine little day merkkinen ja viime vuonna olen tilannut sen suoraan heidän nettisivuilta. Oi paketti myy myös joitain Fine little dayn tuotteita myös.. 😊 Lattialla oleva tyyny on taas saana ja olli villi Pohjola ja ostettu domdom:sta. :)

    VastaaPoista