9. marraskuuta 2015

Tiger Nook Designs Dreamcatcher

Muutamia viikkoja sitten meille tuli Ruotsalaiselta ompelijalta aivan ihanat legginsit Liljalle! Itse arvostan pienyrittäjiä ja heidän kädentaitojaan, joten nämä ansaitsevat myös oman postauksen täällä. Meille lastenvaatteita ostetaan sekä isommista ketjuliikkeistä, mutta aina esim. Suomalainen käsityö tai Suomessa suunnitellut ja valmistetut lastenvaatteet ovat aina ehdottomasti vain plussaa, eikä yhtään huonompana vaihtoehtona tule muutkaan pohjoismaiset tuotteet! :)
Eli nämä legginsit on Ruotsalaisen ompelijan ja pienyrittäjän käsialaa. Tiger Nook Designsin kaikki kankaat ovat 100% Luomupuuvillaa ja ainakin nämä Dreamcatcher legginsit ovat todella laadukkaan tuntuiset, pehmoiset ja taitavasti ommeltu.

Verkkokaupassa onkin vielä kaikki tuotteet -30% alennuksella, joten sieltä voi tehdä vielä hyviä löytöjä ja näistäkin legginseistä näyttäisi olevan vielä muutamia kokoja jäljellä. 

Oliko jollekin jo Tiger Nook Designs tuttu? Suositteko te Suomalaista tai pohjoismaisia tuotteita ja lastenvaatteita ja mistä te ostatte lastenvaatteet?

2 kommenttia:

  1. Ihan uus merkki mulle. paljonko postituskulut suomeen ovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! POstikulut suomeen on 60 kruunua eli noin 6.5euroa. :)

      Poista