13. marraskuuta 2015

Isänpäivänä

Täälla aloiteltiin viime lauantain aamupäivää tyttöjen kanssa leipomalla isänpäiväksi. Ensin sekoiteltiin suklaamuffinsitaikina, meillä aika perus isänpäiväleivokset, joita isi on tainnut ihan vaan muutaman kerran jo toivoa! :) Samoin kun kyselin millaista kakkua meidän isi haluaisi omana päivänään saatiin ohjeeksi pysyä aika samalla linjalla kuin muffinsitkin.. Kovin ei kyllä yllättänyt nuo isin valinnat ja meillä ollaan kyllä oikeastaan kaikki aika suklaan ystäviä ja aika monet suklaakakkureseptitkin on tullut jo testattua. Suklaakakkua siis ja tällä kertaa suklaa valittiin geishana ja tehtiin geishakakkua! 

Mulla oli kyllä taas niin hyvät apurit auttamassa ja kuten kuvista näkyy niin paras osuushan on sen jälkeen kun taikinat on valmiita! :D

Lauantaina käytiin jo mun vanhemmilla kakkukahveilla. Emilia vei vaarille suklaata (joo-o, myös yksi suklaan ystävä) ja toivotteli hyvää "vaarinpäivää" ja Lilja tuli rempseänä perässä hetken miettien ja toivotteli "hyvää päivää" :)

Sunnuntai aamuna noustiin tyttöjen kanssa vielä tekemään kuorrutukset muffinseihin sekä kakkuun ja keittelemään kahvit. Tytöt oli kerhossa tehneet ihanat kortit isille ja Emilia lisäksi hienon isi-magneetin. Päivällä ajeltiin vielä papan luokse syömään ja sieltä isopapalle- ja mummolle kahveille. Papalle tytöt teki hienot piirustukset, joihin Emilia piirsi papan, Emilian ja Liljan kuvat ja kirjoitti heidän nimet piirustukseen. 
Aamupäivällä jo vähän maisteltiin tuota kakkua ja isi sai toivotut pienet kahvikupit isänpäivälahjaksi. Alkuviikosta saatiin vielä meidän ystävät kylään tuhoamaan vielä kakkua ja nyt onkin herkuteltu taas vähäksi aikaa. Tai no, siihen asti kun maltetaan olla leipomatta ekoja pipareita tai torttuja! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti