5. marraskuuta 2015

Halloween (kummituksia ja lepakoita)

Lupailin teille vielä vähän Halloween kuvia ja tässäpä niitä nyt tulee. Emiliallahan oli kerhossa Halloween naamiaiset edellisellä viikolla (postaus löytyy täältä) ja viikonloppuna järkkäiltiin kotona tällaiset nopeat Halloween jutut vähän ehkä extra viikonloppu herkutteluiden merkeissä.
Meille Halloween ei ole ollut mikään kovin iso juhlapyhä, mutta jotain pientä oli kiva tyttöjenkin kanssa järkätä. Mies oli lauantaina auttamassa mun isää veljeni kanssa mökillä ja sillä aikaa laiteltiin tyttöjen kanssa Halloween herkut valmiiksi. Kauppareissulta ostettiin vähän herkkuja ja askarreltiin muutamat koristeet ja puhalleltiin parit ilmapallot, jotka tyttöjen mielestä kuuluukin ihan joka juhlaan! :D

Emilian Halloween asua kerhon naamiaisiin valitessa, ei silloin kelvannut muut kuin juuri se Frozen asu, mutta nyt leikkelin tytöille nopeasti vielä kartongista kummitus ja lepakkonaamarit ja tytöt olikin niistä aika innoissaan! Naamarit päässä tytöt syöksyi yllättämään isin, kun pääsi kotiin ja vähän taisi isi säikähtääkin pikku lepakkoa ja haamua :)
Toivottavasti muillakin oli hauska Halloween tai vastaavasti rauhallinen Pyhäinpäivä. Seuraavaksi juhlitaakin sitten isejä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti