22. marraskuuta 2015

Ensilumet ja Joulunavaus

Tänne tuli viimein nyt perjantaina kauan odotettu ensilumi ja viikonlopun ajan sitä onkin tullut vähitellen lisää lähes koko ajan. 


Tytöt oli tietenkin aika innoissaan, kun perjantai aamuna oli hieman lunta maassa. Heti oli päästävä liukureilla pihalle laskemaan, vaikka nurmikkokin vielä alta vähän pilkisteli. Nyt onkin päästy jo pulkallakin ja etenkin Emilia on viihtynyt tuossa pulkkamäessä naapureiden lastenkin kanssa jo moneen kertaan!

Eka lumiukkokin tietysti heti jo tehtiin ja parasta tässä lumien tulossa ainakin äidin näkökulmasta on kyllä se että saatiin vihdoin toppavaatteet päälle ja loppui ne inhottavat kurakelit ainakin hetkeksi! Tänään pesinkin tyttöjen välikausitakkeja- ja housuja ja toivottavasti ne saa nyt viimein laittaa kaappiin odottelemaan sitten kevätkelejä taas. Ja kyllä on muuten lapsiakin helpompi pukea ulos, kun vetää vaan haalarit päälle, eikä tarvi montaa kerrosta ensin alle ja kurahousuja vielä kiskoa ulkovaatteiden päälle! Emiliakin kun on rampannut tuossa pulkkamäessä nyt vähän väliä ja kyllähän tuolla ulkona taas viihtyykin paremmin kuin vesisateella. :)


Nyt alkaa täälläkin näyttämään jo aika talviselta ja puut notkuu jo aika hyvin lumen peitossa!
Illemmalla oli täällä Jyväskylässä tänään myös joulunavaus ja mekin lähdettiin raketteja katsomaan. Joulupukkikin nähtiin jo kaupassa ja tytöt sai käydä jo kertomassa joululahjatoiveita pukille. Nyt onkin saatu ensilumen ja joulunavauksen myötä vähän enemmän jo joulumieltä, toivottavasti nämä lumet nyt vaan pysyy maassa pitkään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti