19. lokakuuta 2015

Syysloman touhuja

Viime perjantaina aloiteltiin syyslomaviikkoa vähän leipomalla ja siitä löytyy postaus täältä. Viime viikolla ei tytöillä ollut kerhoja eikä Emilialla ja mulla jumppaa, joten ehdittiinkin touhuilla viikolla vähän enemmän taas kaikkea ja vielä tämä päivä meillä on vapaata ja huomenna jatkuu taas normaali arki.


Kummasti sitä ehtiikin viikon aikana tehdä paljon enemmän asioita, kun meillä nuo jumppa harrastukset osuu myös kerhopäiville, jolloin usein ne päivät hujahtavat vauhdilla ja niinä päivinä ei paljon muuta normaalista poikkeavaa ehdikään tehdä.
Lomaviikolla ulkoiltiin paljon ja tehtiin taas pari metsäretkeä läheiselle laavulle ja pururadalla seikkaillen! Tämä syksy on ollut kyllä ilmojen puolesta ihan mahtava ja ulkona viihtyy niin paljon paremmin tällaisessa aurinkoisessa säässä kuin vesisateella. Itse pääsin myös useampana päivänä lenkille ja yhtenä iltana tehtiin lähdettiin vasta pimeän tullessa pienelle kävelylle, katseltiin tähtiä ja tytöt kulki aika innoissaan molemmilla omat taskulamput mukana! :)
Emilia on pitkään halunnut uimahalliin ja nyt viimein ehdittiin sinnekin koko perheellä. Viimeksi ollaankin Aalto Alvarissa oltu Emilian kanssa kahdestaan joskus loppukeväästä ja Lilja oli uimahallissa vasta nyt ensimmäistä kertaa! Se taisikin olla meidän loman kohokohta ja joka päivä on tytöt kyselleet koska mennään uudestaan! Molemmat tytöt on kyllä sellaisia vesipetoja ja Liljakin aika rohkeasti melkein ui Emilian perässä pienellä uimarenkaalla! Emilia nimittäin oppi jo uimaan kellukkeen kanssa ihan tuosta noin vain, ilman että kukaan sitä ehti sen kummemmin Emilialle vielä opettaa! Sitten polskittiinkin menemään ja pikkusisko melkein samalla lailla perässä! :) Aikamoisia uimamaistereita meidän tytöt! <3
Ystävien kanssa oltiin yhtenä päivänä myös Mäki-Matin perhepuistossa, jonne oltiinkin vähän suunniteltu menevämme, joten olikin kiva kun saatiin taas puistoseuraa. Me oltiin mun kaverin kanssa puistoilun jälkeen ihan jäässä ja illalla oli vielä lämmitettävä sauna, kun tuntui että olin illallakin vielä ihan kohmeessa! :D tytöt kyllä touhusivat taas niin, ettei kumpikaan ainakaan myöntänyt että olisi kylmä, mutta enpä kyllä ihmettele, sillä varmasti pysyisikin lämpimänä jos juoksisi samalla tavalla perässä! :DTampereelle tehtiin myös päivän reissu ja miehen kanssa saatiin hetki omaa aikaa kun tytöt jäi mummun kanssa leikkimään! Mummulta saatiin tuliaisia Karibian risteilyltä ja muutama kauppa ehdittiin samalla myös kiertää, joita ei täältä Jyväskylästä löydy ja Ikeasta löytyi jo muutama joulujuttukin, hups! :D No, niistä ehkä vähän myöhemmin, vaikka eikös se niin mene että aikainen lintu madon nappaa, eikä taida jouluhössötykset jäädä tältäkään vuodelta ainakaan viime tippaan! :DTajusinpas muuten tätä kirjoittaessa taas, ettei syyslomalta tullut kovin montaa kuvaa otettua, muuta kuin tuolta pururadalta, joten muutamat kuvat laitoin myös noista meidän Papun uutuuksista, jotka onkin jäänyt laittamatta tänne alkusyksyltä. Liljalle löytyi hauska havumoi paita ja Emilialle lastu legginsit ja myöhemmin meille tuli vielä Mini Q:sta ihana rusettipipo samassa sävyssä, jotka onkin meillä ollut aika tykättyjä, nimittäin molemmilta tytöiltä löytyy myös mustat versiot :) 

Muutama muukin lastenvaatepostaus olisi tuolla luonnoksissa ja meidän Pompeista voisin ainakin kirjoitella taas enemmän. Mutta nyt lähdetään vielä kirjastoon hakemaan uutta luettavaa ja illalla odottaisi vielä vaatteiden nimikointi-rumba kerhoon, se kun on osasta vaatteista jäänyt vielä tekemättä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti