17. lokakuuta 2015

Makuuhuoneen syystuulet!

Moikka!

Täällä alkaa syyslomaviikko olla lopuillaan ja tarkoitus oli ehtiä aiemmin jo tällä viikolla kirjoittelemaan meidän viikon kuulumisia, mutta vasta nyt löytyi taas pieni rako, että ehdin tähän koneelle hetkeksi edes paremmin istahtaa. Mutta ennen kuin kirjoittelen meidän syysloman touhuista, niin ajattelin laittaa muutamat kuvat meidän makuuhuoneesta ja pientä sisustuspostausta pitkästä aikaa, joita kuitenkin aika ajoin paljon toivotaan! :) 

Täältä löytyy edellistä ja hieman vaaleammassa asussa meidän makuuhuonetta kesältä, mutta kuten tiedätte, välillä kaipaan pientä vaihtelua ja muutama viikko sitten meidän makuuhuone sai taas vähän tummemman ja syksyisemmän sisustuksen.

Valkoista Hayn pöytää olen oikeastaan kaivannut takaisin yläkertaan, joten yöpöydäksi siirtyi tällä kertaa yläkerrasta musta Componibili. Makkari on sinänsä vielä keskeneräinen varmasti vielä siihen asti, kun saadaan molempien tyttöjen sängyt pois meidän huoneesta ja varmaan vasta sitten tulee mietittyä yöpöytiä paremmin. Musta Compo sopii mainiosti kyllä myös yöpöydäksi ja siitä tykkäänkin tällaisissa monikäyttöisissä tavaroissa tai esineissä, että niitä voi käyttää muuallakin ja sopivat kodissa moneen paikkaan, eikä aina tarvitse olla ostamassa uutta, jos kaipaa välillä pientä vaihtelua!

Vaalea päiväpeitto vaihtui taas meidän vähän vanhempaan tumman violetin väriseen Finnlaysonin peittoon. Tumma violetti ja lila on yksi mun lempiväreistä, sisustuksessa se ei juurikaan ole pitkiin aikoihin paljon näkynyt, mutta pieninä yksityiskohtina tykkään siitä etenkin syksyisin aina vähän enemmän, kun tummemmat sävyt miellyttää taas enemmän silmää. Ja oikeastaan harmaan, mustan, valkoisen ja puun sävyjen kanssa se sopii aika kivasti yhteen!
Makkarin mattoa kääntelin myös vähän ympäri ja sopii kyllä molemmin päin. Aiemmin se on ollut vaalea puoli esillä, mutta tumma harmaa sopii kyllä myös nyt vähän tummempaan huoneeseen!

Miltäs muiden silmään näyttää ja oletteko muut yhtä hulluja pyörittelemään huushollia välillä ympäri, kun kaipaatte muutosta! Tai ehkäpä se sisustuskärpänen on taas puraissut pienten kesäunien jälkeen! :D

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Saako kysyä, nukkuuko teillä nuorimmainen ainoastaan vanhempien makkarissa vai onko hänelle olemassa toisessa (lastenhuoneesa) toinen sänky? Meidän 2,5-vuotias aloitti tässä öisen vaeltelun omasta huoneestaan meidän vanhempien väliin ja mietittiin, jos hommaisimme lisäsängyn makkariimme. Siksi olisi kiva kuulla, miten muissa perheissä asia on mahdollisesti ratkaistu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Toki saa kysyä ja mielelläni vastailen ja autan aina minkä pystyn! :) Meillä on tosiaan Liljan sänky ollut vielä meidän makuuhuoneessa ja viereisessä lastenhuoneessa on tällä hetkellä vielä vain isomman 4-vuotiaan sänky. Lastenhuone meillä on aika pieni ja näin ollaan saatu sinne vähän enemmän leikkitilaa, kun Liljan sänky on ollut meidän huoneessa, (sinne kun se mahtuu myös tosi hyvin). Noin vuosi sitten kun siirryttiin pinnasängystä "isompien tyttöjen sänkyyn" tätä juuri mietittiin, että laitetaanko tytöt jo samaan huoneeseen ja mahdollisesti kerrossängyn ostoa juuri tilansäästämiseksi. Lilja on meillä ollut vielä noin 2 vuoden ikään asti aika huono nukkuja ja heräili yöllä myös paljon ja isosisko taas on ollut myös herkkäuninen etenkin juuri pikkusiskon yöheräilyihin (muuten nukkunut hyvin) niin silloin vielä oli parempi oikeastaan kaikkien yöunien kannalta, että Liljalla oli oma sänky vielä meidän huoneessa. Nyt Lilja nukkuu jo paremmin ja usein jos vieläkin herää öisin niin rauhoittuu yleensä nopeasti viereen. Meilläkin varmaan jossain vaiheessa on tulossa mahdollisesti kerrossängyn osto ja tyttöjen siirto samaan huoneeseen, ja ehkä vähään aikaa voi sitten pitää vaikka tuota sänkyäkin vielä varalta meidän huoneessa. Meillä tuo on siinä mielessä helpottanut, kun on sänky samassa huoneessa, niin saa itsekin nukuttua hieman paremmin, varsinkin silloin kun Lilja heräili paljon. Tästäkin on varmasti toisilla eri ratkaisut, mutta tämä on toiminut ainakin meillä hyvin. :) Toivottavasti sait jotain apua tästä :D Toisaalta vaikea neuvoa muita kun ei tarkkaan tiedä toisten tilannetta ja kaikki tekee omat ratkaisunsa, mutta meillä varmaan tuo on ollut vielä helpoin kun on vieressä sänky. Ehkä jos pienempikin olisi ns. hyvin nukkuva, niin voisivat olla jo samassa huoneessa :)

   Poista