3. lokakuuta 2015

Lokakuu

Heippa hei!

Lokakuuta jo mennään ja syksy alkaa ainakin mun mielestä kääntymään nyt parhaimpaan! Syyskuu on aina vähän sellaista kesän jälkeen syksyyn sopeutumista, jolloin pienetkin vesisateet ja ilmojen viileneminen pistää vähän ärsyttämään. Marraskuu taas on sitä kylmää, harmaata ja loskaa, etenkin kun lehtiä ei ole enää puissa ja luntakaan ei vielä välttämättä ole maassa tuomassa valoisuutta. Mutta ei mennä vielä marraskuuhun, sillä lokakuu on ainakin musta parasta aikaa syksyssä. Nyt on jo vähän sopeuduttu syksyyn ja ulkona on mitä parhaimmat kelit nauttia raikkaasta syysilmasta (eilistä pientä myrskyä lukuunottamatta, hah), puiden ja lehtien väriloistosta, eikä ihan pienet sateetkaan enää niin haittaa! Illalla on ihana laittaa villasukat jalkaan, käpertyä lämpimään peittoon ja hörppiä lämpöistä juotavaa ja vaikka pienen suklaapalan! Niin ja sytyttää niitä kynttilöitä. Eihän tää syksykään ihan hullumpi ole ja ehkä se onkin vain taas pieni asennoitumiskysymys kesän jälkeen! :)


Kotona on myös siivoilujen lomassa laitettu vähän syysfiilistä sisällekin! Ei mitään kummempia muutoksia, mutta pienilläkin jutuilla saa vähän ilmeen syksyisemmäksi. Metsäpolun varrelta poimitut mustikanvarvut, kaapista kaivetut pienet sisustusjutut ja kynttilät nostettu taas pöydälle. 
Pari pientä uutta purkkia tosin tarttui matkaan viime viikonloppuna tyttöjen kanssa kauppa- ja ostosreissulla. Tuota Annon purkkia olen jo aiemmin katsellut keittiölastoille yms ja iittalan uuteen kastehelmi purkkiin ihastuin heti uutuuksien tultua. Tämmöisenä "purkkihulluna" näillekin löytyisi kyllä vaikka mitä käyttötarkoitusta, mutta iittalan purkin ostin meillä pähkinöille! Hahah, mies meillä nauroikin vähän mun pähkinäpurkille, mutta minkäs teet, kun kaikelle on oltava oma paikkansa! :D Ja nyt löytyi pähkinöillekin sopiva purkki :) Huisia viikonloppua vielä kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti