27. syyskuuta 2015

Vauhdikas viikonloppu

Täällä on viikonloppu mennyt taas vauhdilla ja aika kivaa tekemistä onkin riittänyt koko viikonlopulle.Perjantaina lähdettiin iltapäivästä ajelemaan papan luokse, jonne tytöt jäi isin kanssa touhuilemaan ja minä pääsin ystävän luokse kutsuille ja herkuttelemaan ihanilla kakuilla ja leivoksilla. Ihana olikin nähdä vähän pidemmäksi venyneen tauon jälkeen mun opiskeluaikaista ystävää ja heidän kolmea ihanaa tyttöään! :) Kivaa olisi ollut ottaa myös tytöt leikkimään mukaan, kun heidänkin keskimmäinen on juuri Emilian kanssa saman ikäinen, vanhin eskarissa ja pienimmän pääsin itsekin vasta näkemään! :) Pian täytyy kyllä järkätä leikkitreffit, että tytötkin pääsevät leikkimään :)
Lauantaina olikin sitten isin "vapaa päivän" vuoro ja me vietettiin sitten tyttöjen päivää, kun isi lähti aamusta kaverin kanssa Tampereelle. Samalla sain miehen matkaan taas muutamia Liljan pieniä vaatteita kavereiden tytölle, vähän kesävaatteitakin pois mitkä ei varmasti enää ensi kesänä mahdu ja tilaa talvikamppeille. Me lähdettiinkin tyttöjen kanssa myös vähän ostoksille ja käytiin samalla myös Viherlandista hakemassa muutamat syyskukat ja tietysti samalla katsomassa papukaijoja. Päiväruoka (ja sen tekeminen) vaihdettiin subiin ja lopuksi käytiin vielä kaupasta hakemassa leivontatarvikkeita ja illalla leivottiin vielä seuraavan päivän leikkitreffejä varten!


Tänään saatiin vielä meille meidän yhdet kaverit seuraksi ja heidän tyttö leikkimään Emilian ja Liljan kanssa! Miehet katsoi jalkapalloa ja tytöilläkin sujui leikit hienosti. Vähän juhlittiin samalla vielä Emilian synttäreitä näin jälkikäteen, kun aiemmat flunssat ynnä muut sotki vähän aiempia treffejä, mutta eipä se mitään haitannut vaikka menikin vähän myöhemmälle! Saa nähdä, ehditäänkö vielä näkemään, ennen kuin heidänkin perheestä tulee pian nelihenkinen, joten vauvauutisiakin pian odotellaan! <3
Kuvat nyt on parin päivän takaa napsaistu puistossa, muuten menikin viikonloppu niin vahdikkaasti, että ei taas ehtinyt kameraa kaivaa esille, joten tällaisia arkisia kuvia nyt tähän postaukseen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti