18. syyskuuta 2015

Syyskenkiä pienemmälle

Nyt alkaa olla jo vähän sellaisia ilmoja, että tänäänkin sai koko porukalta vetää kumpparit jalkaan ulos lähtiessä. Kesäkengät on saanut laittaa jo laatikoihin odottamaan ensi kesää ja muutamat kenkähankinnat meilläkin täytyi vielä nyt syksyksi tehdä pienimmän osalta!


Emilia alkaa olla jo siinä vaiheessa, että jalan koko ei välttämättä muutu enää niin huimasti ja keväällä hankitut lenkkarit ja kumpparit menee hyvin vielä tämän syksyn ainakin. Liljalla jalka taas kasvaa vielä senkin verran, että esim. keväällä olleet Emilian vanhat kengät alkaa nyt jäämään pieneksi ja kesällä jo onneksi aleista hoksasin etsiä uudet lenkkarit ja kumpparit syksyksi!


Lenkkarit löysinkin Liljalle todella edullisesti Stadiumilta ja niitä sattui silloin olemaan enää kahdet jäljellä, joten saatiin ne tosi hyvään hintaan! Aika suloiset pienet Adidakset ja värikin sattui olemaan just eikä melkein tyttöjen ulkotakkeihin sopivat! :D


Kesällä löysin hyvästä alesta myös Liljalle uudet kumisaappaat edellisten jäädessä pieniksi. Crocsit on ollut meillä ihan ykkös vaihtoehto kumppereissa ja meiltä tytöiltä löytyykin jokaiselta omat Crocsinsa. Ne on tyttöjenkin helppo laittaa jalkaan ja todella kevyet jalassa! Se hankala puoli kenkiä ostaessa vaan on, että niitä ei oikein kovin paljon isompia voi ostaa, että lapsen on helppo niillä kävellä, joten tuskimpa nämäkään menee tätä syksyä pidempään. Emilialta sentään säästyy aina seuraavat pienemmälle, jos vaan sattuu jalan koko natsaamaan siihen vuoden aikaan kun ne olisi muuten käytettävissä.


Seuraavaksi saakin kohta alkaa metsästämään jo talvi kamppeita ja sovitella läpi mitkä mahtuvat vielä päälle viime vuodelta. Kenkä puoli taitaa niissä mennäkin nyt aika hyvin, että pienemmälle löytyy Emilian vanhoja kenkiä ja Emilialle taitaa mahtua vielä ainakin toiset viime talven kengät. Ulkovaatteissa onkin sitten vähän enemmän varmaan hankkimista, mutta taidampa niissäkin luottaa jo hyväksi havaittuihin vaihtoehtoihin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti