9. syyskuuta 2015

4v. Synttärijuhlat

Reilu viikko sitten viikonloppuna meillä juhlittiin Emilian 4-vuotis synttäreitä. Lauantaina juhlittiin sukulaisten kesken ja tällä kertaa saatiinkin kaikki yhtä aikaa paikalle, usein kun näitä synttäreitäkin kun on juhlittu muutamassakin osassa! Sunnuntaina kävi myös pari meidän kaveri perhettä ja tiistaina sitten kävimme mun parhaan ystävän 30-kymppisillä ja samalla juhlittiin nämä meidän 4v. tytöt, joilla on tosiaan se kaksi päivää vain ikäeroa ja yhdet "kaveri pirskeet" olisi vieläkin juhlimatta vähän aikataulujen ja meidänkin sairasteluiden tai pienen syys-flunssan vuoksi.


 Perjantaina leivottiin taas vähän koko perheen voimin. Emilia toivoi karkkikakkua ja toteutettiin se nyt perinteisenä mansikkakakkuna ja vaahtokarkkeja laitettiin koristeeksi. Lisäksi oli mustikkamuffinseja, jotka tietenkin tehtiin itsepoimituista mustikoista, tätä brookies leivosta (joka kyllä edellisellä kerralla onnistui hieman paremmin) ja pakastealtaan pasteijoita suolaisena. Kaikki leivottiinkin Kinuski Kissan ohjeilla ja niitä meillä käytetään paljon leipoessa.

Synttärilaulu laulettiin päivänsankarille ja Emilia sai puhaltaa neljä kynttilää. Itse vähän myöhästyin kynttilän puhalluksessa valokuvan otossa, kun yritin ottaa videolle synttärilaulua ja itseasiassa videokaan ei nyt ihan osunut nappiin, mutta näin siinä välillä käy.. Kahvittelujen jälkeen Emilia sai avata lahjoja ja taisi saadakin aika mieleisiä juttuja! Lilja nappasi siivet selkäänsä ja tyttöjen mekotkin oli aamulla heidän itse valitsemansa kaapista! Ei tarvitse noita kahta kyllä montaa kertaa käskeä laittamaan mekot päälle :DMeiltä Emilia sai synttärilahjaksi omana syntymäpäivänään pinkin cd-soittimen omaan huoneeseensa, jota onkin kesän aikana aina välillä toivonut. Pari muutakin pientä toivetta oli ja niistä vinkattiin synttäritoiveista kysyneille! :) Tuollainen lentävä perhonen on ollut yksi Emilian toiveista jo itseasiassa viime joulusta asti, kun näki sellaisen ensimmäistä kertaa ja nyt sitten sen sai! Frozenia tuli aika monessakin muodossa ja jäätelökone muovailuvahasetti taisi olla myös aikamoinen hitti! Lisäksi Emilia sai kauniin hopeisen sydän riipuksen.


Onnea vielä meidän 4-vuotiaalla murulle! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti