8. elokuuta 2015

Vantaan Asuntomessut

Asuntomessut alkaa tältä vuodelta olla jo lopuillaan ja mekin päästiin viimein miehen kanssa käymään messuilla tämän viikon alkupuolella. Meidän oli tosiaan tarkoitus mennä jo parisen viikkoa sitten, mutta Liljan ja miehen mahatauti vähän siirsi muita suunnitelmia ja kaikenlaista pientä ohjelmaa tässä on muutenkin ollut ja vanhempieni kanssa täytyi tietysti myös sumplia päivä kun heilläkään ei ollut muita menoja ja tytöt pääsi sinne päiväksi meidän reissun ajaksi. Isommilta ruuhkilta kyllä vältyttiin, kun messuilemaan päästiin vasta tässä loppupuolella ja sääkin osui taas aika kivasti kohdilleen!

Itse tykkäsin tietysti eniten avarista, valoisista ja suht vaaleista kodeista ja sisustuksesta. Suurin osa messutaloista oli mielestäni aika pieniä ja etenkin makuuhuoneet monessakin kohteessa todella pieniä. Pihajutuissa olisin kaivannut vähän ennemän jotain vähän erilaista ja lastenhuoneiden osalta omaan makuun löytyi aika vähän sellaisia kivoja juttuja! Vai oliko niitä lastenhuoneita edes kovin montaa näillä messuilla? :D 

Ainakin viimevuoden messuihin verrattuna, tykkäsin edellisistä Jyväskylän messuista ehkä enemmän kokonaisuudessaan, mutta kiva näitä on kiertää ja katsella etenkin sisustusjuttuja. Miehen kanssa ollaankin käyty lähes joka vuosi messuilla (viime vuonna miehen siskon ja äitini kanssa) ja lapsena olen kulkenut omien vanhempieni mukana messuilla jo silloin.

Nyt kun messut on tosiaan huomenna enää viimeistä päivää auki ja aika monessa blogissa ainakin näitä asuntomessupostauksia onkin jo ollut niin en taida sen kummemmin enää kirjoitella pidempiä juttuja näistä. Alla on kuitenkin piiitkä lista kuvia messuilta, lähinnä sellaisia mistä itse messuilla tykkäsin. Kuvia on nyt tosiaan paljon, jos joku vielä messukuvista kiinnostuu ja laitoinkin ne nyt tähän samaan kaikki. Sen verran jakoa nyt tein, että toisen postauksen laitan vielä mun suosikkitalosta ja sen sisustuksesta, mutta tässäpä nyt vähän messutunnelmia vielä.

Kuinkas moni ehti tänä vuonna käymään messuilla ja löytyikö samoja suosikkeja? :)

mikä oli muuten teidän suosikki tai arvatteko mikä oli mun? 

2 kommenttia:

 1. Siis vau. Onko nää kaikki sun ottamia kuvia? Parhaita kuvia, joita messuista olen nähnyt.:) Teethän jatkossa sisustuspostauksia teidänkin kotoanne?

  Meillä jäi tänä vuonna välistä, ajateltiin, että messuilla olisi vähän tarjottavaa meille (pieniä kohteita, pieniä pihoja) ja oikeassa taidettiin olla :)

  Lyydia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä on kaikki mun ottamia kuvia ja kiva kuulla että tykkäsit! 😊 Messuilla talot oli kyllä mielestäni aika pieniä ja etenkin pihat pienet ja aika simppelit noin muutenkin.. Mutta löytyi tuolta kivoja sisustus ja pohjaratkaisujakin kyllä :) Koitan aina välillä tehdä meidän kodistakin jotain sisustuspostauksia aina silloin tällöin. Tältä kesältä löytyy ainakin meidän yläkerrasta vähän enemmän kuvia ja jokin aika sitten kirjoittelin meidän lastenhuoneesta! 😊

   Poista