16. elokuuta 2015

Tarhalehdon Eläinpihalla

Tänään lähdimme käymään Lievestuoreella sijaitsevassa Tarhalehdon Eläinpihalla ja tässäpä heti nyt iso liuta sieltä kuvia ja pienen videon pätkän laitoin myös tuonne loppuun, jos vain onnistun sen tänne saamaan näkyviin :)

Tytöt tai lähinnä Emilia on koko kesän halunnut jonnekin eläintarhaan tai katsomaan eläimiä ja tuolla Tarhalehdon eläinpihalla päästiin näkemään ja rapsuttelemaan monia kotieläimiäkin. Muutamat eläimet, kuten hanhia kulki pihalla vapaana ja oikeastaan kaikkia eläimiä pääsi silittelemään ja rapsuttelemaan. Useimpien aitausten vieressä olikin kyltti, että eläimille saa antaa tuoretta heinää ja kaikki eläimet oli kyllä todella kilttejä.


Emilia syötti kilit, possut ja muut eläimet, joille heinä maistui ja rapsutteli koiria, kissaa, pupuja, ponia ja possuakin! Lilja taas oli hieman varautuneempi ja taisi käydä silittämässä vain kissaa (niitä hoitaa ja silittelee kyllä mummilassakin) ja kilille, lampaille ja possulle aika varovasti pienen turvaetäisyyden päästä yritti vähän heinää antaa :D Emilia on kyllä aina ollut todella eläinrakas ja Liljasta taas on vähän ehkä hassua huomatakin vähän tuollaista varovaisuutta, kun toisaalta tytöistä voisi kuvitella nuo vähän toisin päin. Lilja kun on yleensä sellainen vähän rämäpää ja menossa joka paikkaan ilman ennakkoluuloja, mutta ihan ei kaikkia tuolla uskaltanut niin vaan silitellä vaikka todella kilttejä eläimet tuntui olevan!


Eläinpihalla oli mahdollisuus myös poniratsastukseen ja Emilialle jo lähtiessä sanoinkin siitä. Neiti oli jo silloin halukas ratsastamaan, eikä yhtään epäilyttänyt tuolla eläinpihallakaan. Hienosti jaksoi istua kierroksen ajan ponin selässä ja oli kuulemma tosi kivaa! :) Ihan kuin vanha tekijä <3
Osassa työkoneista oli kyltti, että niihin saa myös kiivetä ja pihalta löytyi myös hiekkalaatikko ja muutamia leikkijuttuja, keinua ja liukumäkeä. Pienille kyllä kiva paikka tutustua ihan kotieläimiin ja etenkin jos tykkää rapsutella ja hoitaa eläimiä.


Tässä vielä lopuksi pieni videon pätkä Emilian ekasta poniratsastuksesta, jos nyt saan tän näkymään. Ja tosiaan meidän eka pikku video täälläkin! Hahah, saa nähdä tuleeko näitä tämän enempää koskaan lisää! :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti