21. elokuuta 2015

Lastenhuonetta

Kurkistetaanpas sitten meidän lastenhuoneeseen :D


Näitä lastenhuone postauksia aina välillä toivotaan ja ajattelinkin laittaa nyt pitkästä aikaa kuvia tyttöjen huoneesta, kun jo keväällä tehtiin pientä huoneen järjestyksen vaihtoa ja saatiin pienestäkin huoneesta nyt aika toimiva.

Meillä on tuossa tyttöjen huoneessa vielä ainoastaan Emilian sänky ja niin ollaan saatu huoneeseen tilaa myös leiluille ja leikeille. Liljan sänky on meillä meidän vanhempien huoneessa ja meillä tämä on toiminut vielä tosi hyvin, kun sinne yksi ylimääräinen sänky mahtuukin paremmin ja ehkä tytöt saavat hieman paremmin nukkumisrauhan iltaisinkin! Jonkunlaista pientä kerrossänkyä mietittiin myös silloin kun Lilja vaihtoi pinnasängystä "isompien tyttöjen sänkyyn", mutta päädyttiin ostamaan vielä samanlainen jatkettava sänky kuin Emilialla, jolloin Liljan sänky saatiin tosiaan vielä meidän huoneeseen! Ehkä jossain vaiheessa voi olla sitten vielä sänkyjen vaihto kerrossänkyyn kun Liljakin "muuttaa" samaan huoneeseen, mutta tätähän se on pienlapsiperheissä, että tavarat vaihtuvat isompaan ja käyttäjien tarpeiden mukaan päivitetään milloin mitäkin, mutta sen näkee sitten! :DKeväällä tosiaan vaihdettiin tuolla lastenhuoneessa vähän järjestystä ja sänky siirrettiin toiselle puolelle. Mitään uutta ei tuolloin oikeastaan tarvinnut ostaa, mutta kivasti saatiin kyllä enemmän tilaa huoneeseen ja ehkä vähän selkeämpikin huoneesta! Hoitotason poistaminen jo aiemmin keväällä tuosta lipastosta toi tietysti myös enemmän tilaa ja muutamilla käytännöllisillä lelujen säilytysjutuilla on saatu hyvin kaikki järjesteltyä paikoilleen.Tyttöjen huoneeseen onkin nyt mahdutettu nyt oikeastaan kaikki tyttöjen lelut, aiinoastaan yläkerrassa on pieni kori, jonne on illalla helppo kasata päivän aikana yläkertaan kulkeutuneet lelut. Muutamat askartelu ja piirustusjutut on myös yläkerrassa, mutta muuten lähes kaikki lelut on nyt tuolla tyttöjen huoneessa. Pientä lisätilaa meillä tuo myös rappusten alle tehty pieni "leikkinurkkaus", jossa on sitten enemmän tyttöjen keittiöleikkejä ja kaikki keittiölelut tosiaan sitten siellä.


 Tytöt on kyllä tykänneet nyt huoneestaan ja varsinkin Emilia viihtyy jo välillä vähän pidempiäkin aikoja huoneessaan leikkien. Selkeästi huoneesta on etenkin nyt kesän aikana tullut sellainen oma paikka, jossa leikit sujuu välillä myös siskonkin kanssa hyvin ja viihtyy siellä itsekkin välillä omia juttujaan touhuillen! :)

Mutta miltäs teidän mielestä näyttää meidän pieni prinsessa huone? :)


3 kommenttia:

  1. Mistä tuo lipasto on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lipasto on Ikean (olikohan hemnes?? sarjaa) oleva lipasto/hoitopöytä, josta saa tosiaan sen "hoitopöytä osan" pois ja toimii sitten pelkkänä lipastona ilman sitä! 😊

      Poista