22. elokuuta 2015

Kuulumisia viime viikoilta

Heippa hei!

Täällä meinaa tämä blogi välillä vähän unohtua tai harvoin jaksan iltaisin konetta edes avata ja nyt itseasiassa sainkin muutaman postauksen taas kerralla tehtyä valmiiksi, joten niitä välillä laitan ainakin ajastettavaksi, jos en muuten tänne ehdi sen paremmin! Kesä varsinkin on itselläni aina sellaista aikaa, että tietokoneella istuminen ei vaan oikein innosta ja varsinkin nyt kun näitä aurinkoisia päiviä on taas ollut, niin ne on tullut vietettyä enimmäkseen ulkona. Insta on edelleen mulla ehkä kuitenkin se ykkössuosikki, sinne kun laittaa päivän touhuista kuvan parissa minuutissa, koneella olo kun vaatii aina vähän enemmän keskittymistä ja sille jääkin sitten aikaa usein vasta lasten mentyä nukkumaan, jolloin itsekin on jo niin väsynyt ettei vaan jaksa avata konetta ja mielummin tulee lysähdettyä vaan sohvalle katsomaan jotain elokuvaa.


Mutta tässäpä tosiaan pääosin juuri instankin kautta laitettuja kuvia viime viikoilta, ehkä sitten syksymmällä on taas aikaa enemmän kirjoitella tännekin. Tämä kun on kuitenkin vielä se mun oma harrastus ja hetki omaa aikaa, sen lisäksi että tänne jää kaiken lastenvaate- ja sisustushömpän lisäksi myös kaikki tärkeimmät muistot meidän elämästä ja tyttöjen kasvusta. Alun perinhän blogin aloitinkin vähän päiväkirjamaisesti tallentaen vähän niin kuin virtuaalista vauvakirjaa. Tämän vuoksi en ole koskaan blogista halunnutkaan mitään kovin suurta, mutta tietysti teidän kommentit ja se vertaistuki on tässä myös se yksi innostuksen avain.


Tulipas taas vähän ajatuksen virtaa vaikka tarkoitus oli tosiaan laittaa näitä meidän arkikuulumisia, kun tuntuu että ne on taas täältä jäänyt kovin pitkältä ajalta, mutta aina välillä nämä blogin pitämiseen liittyvät jutut mietityttävät itseänikin ja etenkin kun tämä on itselle vähän sellaista epäsäännöllistä ja postauksia kirjoittelen silloin kuin ehdin. Usein vähän silmät ristissä ja välillä vähän mitä sattuu, mutta pääasia kai, että silloin kun se itsestä tuntuu hyvältä. Koittakaa siis pysyä perässä, täällä ollaan, vaikka välillä vähän pikaisia ja epäsäänöllisen säännöllisiä postauksia tuleekin! :)


Tähän tosiaan kokosin muutamaan kollaasiin niitä meidän arkitouhuja. Kuvat näistä meidän arkijutuista tulee yleensä otettua ihan vaan omalla puhelimella, joten laatu ei mitään kovin hyvää ole, mutta eiköhän näistäkin selkoa saa! :) Näistä aurinkoisista päivistä ollaan kyllä yritetty nyt nauttia ja olla pihalla mahdollisimman paljon! Uimaan ollaan nyt vihdoin tän elokuun aikana päästy vähän useammin ja nuo meidän vesipedot kyllä viihtyvät rannalla vaikka kuinka kauan. Emilia tykkää pyöräilystä ja pyörälenkkejä ollaan tehty aika paljon ja se on ollutkin yks suosikki menopeli tässä lähistöllä liikkuessa. Perus puistoilua tietenkin ja ystävien seuraa, mikä on aina tietysti  parasta niin äidille kuin tytöillekin! Kerhoon on käyty tutustumassa ja Emilia löysi heti muutamat vanhat tutut ja Liljakin säntäsi heti leikkeihin. Ensi viikolla sitten tositoimiin kerhoilujen kanssa ja koitan kirjoitella niistäkin sitten myöhemmin miten ne lähtevät taas sujumaan tuon meidän pienemmänkin kohdalla, joka myös aloittaa kerhoilut. Marja-aika on myös ollut parhaimmillaan ja mansikat ja mustikat on säilötty pakkaseen talven varalle. Aika ahkeraan kävin sen parisen viikkoa aina iltaisin tuosta lähi pururadan vierestä keräämässä mustikoita aina pienen kipon kerralla ja välillä ollaan tyttöjenkin kanssa käyty poimimassa mustikat suoraan suuhun. Äitini toi myös viitisen litraa meille ja ystävän kanssa käytiin yhtenä iltana lenkin jälkeen keräämässä ja saatiinkin ihan huomaamatta vähän isompi satsi kerralla. Nyt on tosiaan pakkanen täynnä marjoakin ja ihanat marjasmoothiet onkin saatu nyt joka aamu ihan tuoreista marjoista!

Nautitaan vielä näistä aurinkoisista päivistä, kun niitä vielä on ja oikein aurinkoista viikonloppua vielä kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti