26. elokuuta 2015

Arkivaatetta

Tyttöjen kerhot alkoi meilläkin tällä viikolla ja ensi viikolla jatkuu myös Emilian jumppa harrastus, joten pikku hiljaa on täytynyt käydä taas läpi vähän mitä tytöt tarvitsevat syksyä varten! Muutamia arkivaatteita on vähän molemmille käyty hakemassa ihan näistä perus ketjuliikkeistä, ne kun menee ihan mainiosti juuri kerhoissa ja kotonakin touhutessa.

Kivoja arkivaatteita löytyi Lindexiltä ja nuo sulka collegehousut oli tosi kivat molemmille tytöille. Tykkään itse juuri ihan perus collareista, sillä niissä ainakin lasten on kiva juosta, leikkiä ja touhuta. Aika suloinen kyllä myös tuo pöllö collegepaitakin. Emilia kaupassa sanoi ettei tuota pöllöpaitaa itselleen halua, joten se päätyi sitten vain Liljalle! :)Hm:ltä löytyi jokin aika sitten tytöille kivat pupu paidat hintaan 4.95e. Saman tapaisia hm:n paitoja on Emilialla ollut muutamia, joita käytetty juuri viime talvenakin kerhossa paljon ja todellakin kyllä hintansa väärti. Aina halpa ei välttämättä ole se paras, mutta etenkin pienillä lapsilla vaatteet likaantuu joskus montakin kertaa päivässä, joten varavaatteitakin on aina oltava jonkin verran, joten osa on ostettava myös sieltä halvimmasta päästä. Enkä kyllä sano, että näissä olisi edes vikaa ollut, hyvin on kestänyt nämä muutaman euron paidatkin useat käyttökerrat.


Next on ollut myös yksi meidän suosikki hintalaatu suhteeltaan, josta aina välillä tulee kurkattua nuo ihan perusvaatteet! Nextillä on ollut mielestäni tosiaan hintaansa nähden tosi hyvälaatuisia vaatteita ja nämäkin kaikki taisivat maksaa yhteensä sen parisen kymppiä ja postithan sieltä tulee tosiaan ilmaiseksi ja paketti aina kotiin kannettuna!

Legginsit on Nextillä ollut mielestäni ihan parhaita ja myös ne 4euron legginsit on paljon parempi laatuisia ja napakampia kuin hm:n vastaavat. Meillä on osa kiertänyt jo Emilialta Liljalle ja edelleen kuin uusia. Samaa ei aina voi sanoa edes kalliimmistakaan merkeistä!

Liljalle onkin ollut välillä vähän haastavaa löytää housuja, kun on niin hoikka, joten melkein niissä on täytynyt olla joko kiristysnauha, etteivät tipu vyötäröltä. Leggarit onkin sitten aina se toinen vaihtoehto, jotka Liljalla pysyvät jalassa ja Nextillä ne on myös sopivan kapeita malliltaan.Vk-vaatteet meillä onkin hyvällä mallilla, eikä niitä tarvitse oikeastaan nyt syksyksi enää hankkia, kun kesällä löytyi aleista ne muutamat puuttuvat jutut. Pompin mallistoa tietysti odotan myös, josta tulee aina hankittua myös niitä arkivaatteita ja muutamat muut mallistot tulee varmasti myös katsottua ja niistä sitten ne tarpeellisimmat valikoitua!

Millaisia arkivaatteita te suositte ja onko muilla jo syksyn vaatteet hankittuina vai odotteletteko vielä nyt loppukuusta tulevia lastenvaatemallistoja? :)

1 kommentti:

  1. Mä oon kans katsonut noita Lindexin sulkahousuja ja taidanpa meillekkin sellaiset hankkia. Meillä arkivaatteina on pehmoisia ja mukavia vaatteita (H&M, PO.P, Lindex..) ja aika usein lapsilla on collegepöksyt ja niihin yhditettynä joku kiva paita ja pojalla body.. Syksyn vk-vaatteet ostin molemmille lapsille PO.Pin alesta ja vielä pitäisi hankkia villa-asut+ kumpparit molemmille. Käyhän osallistumassa mun blogissa Reiman jumppapussin arvontaan ;)

    VastaaPoista