1. heinäkuuta 2015

Särkänniemi Sunnuntai

Me vietettiin viime sunnuntaina päivää Särkänniemessä ja se olikin meidän kesän ensimmäinen pieni lomareissu! :) Särkänniemeen lähdettiin vähän isommalla porukalla, eli meidän perheen lisäksi myös mummi ja vaari, mummu sekä molemmat kummitädit ja tyttöjen kummisetä (veljeni) tulivat myös mukaan! :) Päivä sattui olemaan vielä senkin puolesta aivan loistava, että se taisi olla kesän lämpimin päivä ainakin tuolla suunnalla! :) Aurinko paistoi lähes koko päivän ja vielä illala t-paidallakin tarkeni hyvin ja välillä tuntui ensimmäistä kertaa tänä kesänä siltä, että on oikeasti välillä jopa kuuma! Illalla huomasinkin pienen yllätyksen kotiin tultaessa, että olin jopa polttanut vähän auringossa niskaani, tytöille kyllä laitettiin aurinkorasvat, mutta itselle se taisi vähän unohtua ja sen siitä saa kun on koko päivän ulkona auringonpaisteessa!

Tytöt kävivät aika monessa laitteessa joko itse tai kummien, vaarin tai meidän kanssa! Lilja pääsi laitteisiin ja muualle vielä illmaiseksi, mutta Emilia oli jo muutaman sentin sen 100cm rajan yli, ettei päässyt enää ilmaiseksi ja ostettiinkin rannekkeet, joilla päästiin sitten joka paikkaan! Suurin osa noista pienten lasten laitteista oli siirretty tänä vuonna vierekkäin ja siinä sitten mentiin jonkin aikaa laitteelta toiselle tyttöjen perässä! :) Välillä käytiin syömässä Pelle Pizzeriassa ja siitä jatkettiinkin Angry Birds alueelle, jossa Emilia jaksoi jonkin aikaa seikkailla ja kiipeillä isolla seikkailualueella! Lilja taas ei isompien alueelle vielä päässyt, joten me käytiin lähistöllä olevissa muutamassa laitteessa Liljan ja kummien kanssa, muiden vahtiessa sillä aikaa Emiliaa!
Sieltä suunnattiinkin Delfinaarioon, jota etenkin Emilia oli odottanut kovastikin, kun muisti nuo delfiinit jo viime kesältäkin! Lilja alkoi olla tuossa vaiheessa jo vähän poikki päivän touhuista ja välillä tanssi ja piti meille omaa showta musiikin soidessa! :) Välipalakekseillä saatiin tuo pienempikin neiti pysymään hetkeksi paikallaan ja keskittymään vähän Delfiinienkin temppuihin! :)Sieltä jatkettiin vielä Koiramäkeen, joka on kyllä ihana paikka ja suunniteltu huolella niin että sekä lapset ja aikuisetkin viihtyvät siellä! Monenmoista tekemistä siellä riittäisi pidemmäksikin aikaa ja meillä tytöt innoistuivat värittelemään Koiramäen väen kuvia!
Emilia on yleensä aina menossa heti syöttämään jotain eläimiä, missä vaan niitä saa syöttää ja kileille myös tuollakin antoi heinää syötäväksi! :) Nuo hevoset, kilit ja aasit taisi kiinnostaa tyttöjä eniten ja olipa yhdessä aitauksessa pieniä koiranpentujakin! :)

Esteratsastusta tytöt jaksoivat myös jonkun tovin harrastaa ja tätä tehdään meillä kotonakin kahdella omalla keppihevosella! :) Emilia myös harjaili ja hoiti hevosia yhdessä koiramäentalossa ja varsinkin tällaisille pienemmille lapsille tuolla on kyllä paljon kaikenlaisia kivoja juttuja! Me ei ehditty ihan kaikissa edes käymäänkään, tyttöjen jäädessä leikkimään leikkejään näihin muutamiin paikkoihin! :)
Aikalailla muutamaa minuuttia ennen seitsemän sulkemisaikaa oltiinkin juuri tulossa loppuun ja hauska päivä päätettiin pienellä lauttakisalla tyttöjen ja vaarin kanssa kummisetää ja kummitätiä vastaan, jotka taisivat viedä voiton! :)
 Ihana ja hauska päivä Särkänniemessä ja onneksi nämä kesäiset päivät ja lomareissut on vasta aluillaan! Ensi viikolla suuntaammekin nimittäin sitten omalla perheellä Tukholmaan ja monta muutakin kivaa juttua on tässä kesän aikana vielä tulossa! :)

4 kommenttia:

 1. Ihana Särkkisreissu teilläkin! Musta oli kans kiva, että lasten laitteet oli keskitetty samaan paikkaan plus Angry Birds Landiin. Koiramäki on kyllä ihan huippu paikka. Tuntuu, ettei siellä olemiseen jää koskaan tarpeeksi aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Juu tuo oli kyllä kiva uudistus, että lastenlaitteet löytyi kutakuinkin samalta alueelta! :) Koiramäki on kyllä ihana ja molemmilla kerroilla (tänä ja viime kesänä) ollaan sinne menty aina viimeisenä ja enemmänkin aikaa siellä voisi viettää! Tosin nyt kun siellä on käynyt sen pari kertaa ja paikka on tuttu, niin ihan joka paikkaa ei tarvitse "syynätä" niin perusteellisesti! :D Mutta tytöt kyllä tykkäsivät siellä touhuta kovastikin ja keksivät kyllä kaikenlaisia leikkejä! :)

   Poista
 2. Kivan näköinen paikka tuo koiramäki, sinne pitää joskus päästä. Teillä sattui kyllä hyvä sää reissun ajaksi :) Ja kiva yhdistelmä nuo sun uudet leggarit ja tunika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille osui kyllä ihan mahtava päivä säiden puolesta ja nyt on täälläkin ollut onneksi jo muutama lämmin päivä lisää! :) Jospa se kesä tästä alkaa.. Koiramäki on kyllä ihana paikka ja tosiaan hyvin tehty ja suunniteltu! Ehdottomasti kannattaa käydä särkänniemireissun yhteydessä tai muutenkin, jos tampereella päin liikkuu! :) Ja kiitos kovasti, tykkään kyllä myös noista legginseistä ja simppelin yläosan kanssa sopii hyvin yhteen! :)

   Poista