5. heinäkuuta 2015

Reissu pakkausta ja hellekelien kuulumiset

Heippa!

Tulin tänne nopeasti kertomaan vielä meidän kuulumisia ennen meidän reissuun lähtöä, nimittäin tämä päivä on mennyt pakkaspuuhissa ja huomenna suuntaamme aamusta auton nokan kohti Helsinkiä ja sieltä Tukholmaa!


Viime viikonloppuna tehtiin pieni reissu Särkänniemeen vähän isommalla porukalla ja nyt lähdetään reissuun ihan vain oman perheen kesken! Ruotsissa me ollaan käyty ihan mun lapsuudesta asti oikeastaan melkein joka kesä, sillä mun kummit ja serkun perhe asuvat siellä! Myös tytöt on ollut meidän mukana laivalla ja ruotsissa jo muutaman kerran, Emilialle tämä on itseasiassa jo neljäs laivamatka ja Lilja pääsee laivalle nyt myös toista kertaa! Edellisestä reissusta tosin on jo kaksi vuotta, sillä viime kesänä me ei poikkeuksellisesti käyty Ruotsissa ja Lilja olikin edellisellä reissulla vasta pieni vauva, joten siitä reissusta ei taida muistaa vielä mitään! :)
Nyt lähdetään ihan vain päivä Tukholmassa risteilylle ja vaikka Ruotsin puolella on tullut reissattua useita kertoja niin Tukholmassa me ei olla oikein koskaan sen paremmin käyty, kuin ajettu aina autolla suoraan kummieni luokse! Nyt onkin kiva päästä näkemään vähän Tukholmaakin, vaikka lyhyt aikahan tuo kuitenkin on maissa, mutta kiva pieni reissu vähän irti arjesta! :)Mun piti kirjoitella vähän meidän tän viikon kuulumisiakin, mutta taisikin tiivistyä lähinnä tähän viikonloppuun, sillä en kyllä edes muista mitä alkuviikosta on edes tapahtunut! :) Kai te tiedätte, päivät vaan menee ja välillä ei muista mitä on edes edellisenä päivänä tehnyt? :)No tällä viikolla on ainakin yritetty ottaa rennosti, syöty hyvin, grilli ruoka on maistunut useampanakin päivänä, mutta vastapainona oon tehnyt hyviä salaatteja ja yks mun ehdoton kesälemppari on mansikkasalaatti herneenversoilla ja paistetuilla cashew-pähkinöillä, jota voisin syödä melkein itse aina oman kulhollisen! :) Ainiin ja kaks mun lemppari lehteä on ollut myös pakko ostaa eli Kotiblogit, jota vähän ehdinkin jo selailemaan ja Dekon Asuntomessu lehti oli myös pakko ostaa reissulle mukaan luettavaksi!


Alkuviikosta (vai olikohan se jo viime viikolla?? :D ) käytiin pienellä alennusmyynti kierroksella sen verran, että löydettiin tytöille popilta syksyksi uudet vk-takit! Itse pääsin vielä loppuviikosta ihan itsekseen muutamaksi tunniksi kaupungille ja löysin kerrankin jotain myös itselleni, no sen lisäksi että ensin tuli ostettua tytöille muutamat tarpeelliset jutut reissuakin varten! :)

Papun Sade leggarit löysin tytöille CoolKidsin -30% alella ja sen lisäks mulla sattui olemaan kauppaan vielä -10% alennuskoodi, joten ne taisivat olla melkein paras aleostos! :) Tykästyin noihin kyllä tosi paljon ja molemmille löysinkin onneksi pienen etsinnän jälkeen samanlaiset ja vielä todella edullisestikin! :)
 Perjantaina saatiin täällä nautti ihan super lämpöisestä päivästä ja oltiinkin luvattu testata uutta prinsessa allasta heti kun kelit vähän lämpenee! Perjantaina täällä oli parhaimmillaan lähes 30 astetta ja meidän päivän ohjelma olikin sitten sillä selvä! :)Ihan parasta kyllä kesässä!!Ja lopulta joku muukin otti hieman rennosti! :D


Lauantaina lähdettiin Emilian kanssa meidän kavereille ja heidän lähipuistoon, kun oli taas aurinkoinen päiväkin! :) Tytöillä oli hauskaa ja ennen kotiin tuloa käytiin vielä kaupan kautta hakemassa vielä vähän evästä matkalle! Tänään onkin pyykit pyörinyt koneessa pariinkin kertaan ja pakkailtu jo valmiiksi, että aamulla päästään ajoissa lähtemään! :)

Emilialle pakkailtiin autoon taas aika perusjutut, mitä yleensäkin otetaan mukaan vähän pidemmille automatkoille! Muutama kiva palapelikirja, joita Emilia tykkää autossa tehdä, Emilian valitsemat pari lempi kirjaa, jotka Emilia valitsi myös iltasatukirjoiksi. Tuo pienempi värityskirja on ollut kätevä juuri autossa, kun on paksut sivut ja helpompi väritellä myös autossa tuollaista pienempää kirjaa. Liljan lemppareita on tarrat ja joskus talvella jo hamstrasin Lidlistä pari tuollaista tarra juttua ja myös jo aiemmin löytämäni Keijujen maailma tehtävä-kirja sekä Emilian oma I-Pad, joissa tytöille on myös kivaa puuhaa! Pari lemppari cd:tä on myös autossa ja tytöt tykkää ihan vain laulella ja kuunnella niitä ja Lilja usein nukkuukin ainakin jonkin ajan matkaa, joten eiköhän näillä pärjäillä taas automatkoja! :)Tulipas taas vähän pidempi postaus ja taas vähän tällainen sillisalaatti, niin kuin nämä välillä on, mutta toivottavasti jaksoitte lukea.. :) 

Pari postausta mulla onkin teille myös meidän reissun ajalle ja loppu viikosta varmaan palailenkin sitten meidän reissu kuulumisilla! Ja instasta tietysti pääsee varmaan vähän meidän reissutunnelmiin jo ennen kuin tänne taas ehdin! :)

Mukavaa viikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti