10. heinäkuuta 2015

Puistopäivä

Moikka!

Täällä ollaan palattu taas kotiin ja laukut saatu purettua reissun jäljiltä! Todella ihana ja onnistunut Tukholman ja Helsingin reissu kyllä olikin ja kirjoittelen niistä vielä myöhemmin, kunhan saan käytyä kunnolla kuviakin läpi!Nyt tähän väliin kuitenkin meidän tämän päiväistä puistopäivää! Ihan arkipäivää siis, mutta tänään lähdettiin tuon meidän "oman" leikkipuiston sijaan muutaman kilometrin päähän toiseen lähipuistoon! Vähän kuitenkin vaihtelua ja tytöt tykkää tuollakin käydä välillä touhuamassa!

Välillä onkin kiva käydä vähän muissakin puistoissa ja etenkin kesällä lähipuistoihin on kiva polkea vaikka pyörällä! Meillä leikkipuistoilut kuuluu melkein joka päivään ja vaikka lapsille lähimmässäkin leikkipuistossa riittää hyvin aina tekemistä niin ainakin äidin mielestä on myös kiva välillä vaihtaa kotinurkilta muuallekin!

Ehdoton ykköspuisto Jyväskylässä on Mäki-Matin perhepuisto, jossa käydäänkin aina välillä, mutta esim meiltä sinne on jonkin verran matkaa, joten ihan polkupyörämatkan päässäkään se ei ihan meiltä ole! Mäki-Matin puistossa on usein myös aika paljonkin lapsiperheitä, joten siellä saa kyllä olla aika tarkkana näiden vipeltäjien kanssa, varsinkin jos olen tyttöjen kanssa kolmistaan! :)Tänne tullessammekin oli vielä aika hiljaista, mutta pikku hiljaa alkoi muitakin tulla puistoon! Emilia pitää jo Liljastakin aika hyvin huolta ja ottaa Liljan mukaan omiinkin touhuihin ja on siinä mielessä todella huomaavainen, että auttaa esim. rappusissa (jotka Lilja kyllä jo menee hyvin itsekin), pitää kädestä kiinni ja pyytää Liljaa mukaan "seuraavaan paikkaan". Tässä leikkipuistossa ollaankin taidettu käydä viimeksi joskus viime syksynä/talvella, joten "uutta" tekemistä ja leikkejä riitti hyvin pariksi tunniksi ja tän kokoisessa puistossa saa tyttöjä pidettyä hyvin silmällä vaikkei ihan vieressä olisikaan! Ja varsinkaan, kun sitä omaa lasta ei tarvitse etsiä niiden muiden kymmenien muksujen seasta, mutta silti leikkiseuraa löytyy, vaikka vain omalla porukalla tultiinkin!:)

Aamulla lähtiessä tuskailin taas pukeutumisen kanssa, kun mittari taisi näyttää jotain 19 astetta, mikä musta ei ole mikään hellekeli, mutta aurinko kyllä silti lämmitti hyvin ja kiva aurinkoinen päivä tästäkin kuitenkin tuli! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti