2. heinäkuuta 2015

Pionit ja siilipallero

Viime viikolla kävin yhtenä päivänä mun vanhemmillani toiveissa saada mukaani muutama pionin kukka äitini kukkapenkistä, sillä aikaa kun mies meni läheiselle urheilukentälle potkimaan palloa tyttöjen kanssa! :)Äitilläni on aivan ihanat Pioni puskat takapihalla ja niihin olikin tullut juuri sopivasti paljon pieniä nuppuja, joista nappasin meille kukkia maljakkoon! Viime kesänä sain äitiltäni myös omalle pihalle pienen taimen ja se onneksi nousikin keväällä maasta ja on lähtenyt hyvin kasvamaan, mutta vielä tänä kesänä (eikä varmaan vielä seuraavanakaan) saada vielä siitä oman pihan pionista kukkia kotiin! Nyt sain äitiltä vielä toisen pionin alun ja istutin sen edellisen viereen, toivotaan että joskus saadaan vielä omastakin penkistä näitä mun lemppari kesäkukkia! :)Hah, ihan muutaman vaan kävin noita tosiaan nappaamassa! :D Nyt on sitten pioneita vähän joka maljakossa ja vielä on vähän arvoitus mistä aukeaa valkoinen, vaaleanpunainen tai tummanpunainen pioni! :) Osa on jo vähän alkanut maljakoissa aukeamaan, mutta kauan näistäkin kukista saa kyllä maljakossakin nauttia!Vanhempieni pihalla huomattiin myös siili, joka olikin aika valtavan kokoinen pallero! Mietittiinkin, olisiko sillä ollut poikasia vielä mahassa, sillä me ei oltu koskaan nähty noin isoa siiliä! Mummilan kissakin tuli siiliä vähän ihmettelemässä, mutta ei kyllä uskaltanut kovin lähelle! :)
Uusi Kotiblogit lehti oli pakko napata myös kauppareissulla mukaan, se on ollut mielestäni aivan ihana lehti ja inspiroiva, jonka edellisetkin numerot ehdin usein selata aina useaan kertaan läpi, kuviakin ihastellen! :)
Nyt toivottelenkin kaikille jo ihanaa viikonloppua, onhan huomenna jo perjantai! :) Ja mä täällä odottelen, koska mun pionit vihdoin aukeavat kunnolla! :)

2 kommenttia:

  1. Mulla pionit näyttävät tosi heikoilta, kylläkin vasta tänä kesänä ne siirsin! Ihana siiili sipetuinen siellä ja on tosiaan kokoa kaverilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on kans tuo viime kesänä siirretty pioni vielä aika pieni ja ilmeisesti voi mennä parikin kesää, ennen kuin siitä kunnolla kasvaa ja tekee kukkia! Äidilläni on kyllä ihanat Pioni penkit ja niistä ei paljon huomaa, vaikka sieltä kävisi muutamat leikkokukat nappaamassakin! :) Ja juu, oli kyllä valtava siili-kaveri, melkein puolet isompi kuin mummilan kissakaan! :)

      Poista