21. heinäkuuta 2015

Pekka Töpöhäntä näytelmä

Me oltiin viime lauantaina katsomassa Laajavuoren kesäteatterissa Pekka Töpöhäntä näytelmää/konserttia ja tässäpä meidänkin kisulainen näytelmään aika sopivissa vaatteissa ja asusteissa! Haha, onpa muuten ollut neidin (yksi niistä monista) lempimekko näytelmän jälkeen, kun sai vähän kehuja näyttelijöiltäkin! :)


Liput ostin edellisenä viikonloppuna Hiiulihei-konsertista, kun siellä sai liput puoleen hintaan, joten lähdettiin Emilian ja mummin kanssa katsomaan vielä tätäkin! Ihanan aurinkoinen päivä sattuikin olemaan ja itselläni meinasi aurinko oikein polttaa istuskellessa kesäteatterissa.. Ehkä mustat pitkät housut ei ollut ihan paras mahdollinen valinta, mutta tästä kesästä kun ei oikein tiedä, sataako hetken päästä taas vettä vai paistaako! :)
Emilia jaksoi hyvin tunnin mittaisen näytelmän katsoa ja näytelmässä tosiaan laulettiin aika paljon, mikä ainakin pienemmillä saa varmasti mielenkiinnon pysymään paremmin yllä! Emilialle Pekka Töpöhännät on ainakin jonkin verran tuttuja, niitä löytyy mummilasta kirjoina, joita itse olen lukenut aika paljonkin pienenä ja me ollaan joitain lainattu myös aina kirjastosta ja pari satua luettiinkin edellisenä päivänä ennen näytelmää! Hyvin pysyi Emiliakin kärryllä näytelmässä ja ihan parasta kuulemma oli kun näytelmän jälkeen sai käydä silittämässä Pekka Töpöhännän ja Maija Maitoparran kissanpentuja! :)


Näytelmän jälkeen jäätiin vähäksi aikaa touhuamaan muutamiin lastenjuttuihin, joita löytyy nyt kesällä tuolta Laajavuoren ala-asemalta. Me ei edes tiedettykään, että tuolla oli muun muassa pari pomppulinnaa ja niissä käytiin myös vähän hyppimässä! :) Laajavuoren köysirata olisi kiva käydä myös joskus testaamassa ja taisi sieltä löytyä rata myös perheen pienimmillekin!

Oliko muita lauantaina katsomassa Pekka Töpöhäntää tai oletteko käyneet testaamassa Laajavuoren köysirataa? Kiva olisi kuulla myös noiden perheen pienimpien kokomuksia, jos joku on tuolla köysiradalla käynyt lastenkin kanssa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti