9. heinäkuuta 2015

#Myhome (sisustuspostausta meiltä)

Heippa!

Lupailinkin teille jo meidän reissun ajaksi ajastaa pari postausta ja tässä olisi nyt kuvia meidän kodista eli vähän enemmän sisustuspainotteista juttua välillä! :)


Nämä kuvat onkin oikeastaan suurin osa reilun kuukauden takaa, mun synttäreiden ja tyttöjen nimppareiden jälkeen, kun koti oli juuri siivottu ja omia synttärikukkiakin vähän siellä täällä! :) Muutamat on nappastu vähän myöhemmin ja ajattelinkin nyt vilauttaa taas vähän kattavammin meidän yläkertaa, edellisestä koti/sisustuspostauksesta taitaakin olla jo jonkin aikaa! :)Sisänsä hirveitä muutoksia täällä ei ole tapahtunut, yläkerta on alkanut ns. löytämään paikkansa tai täällä on nyt lähes kaikki aikalailla sellaista kun olen toivonutkin ja haaveillut! Pikkujuttuja (niitä on tietysti aina) tulee aina mieleen, joita haluaisi jossain vaiheessa vaihtaa (kuten uusi sohva tai ruokapöytään ehkä eamesin tuolit), mutta ne ovat sellaisia millä ei todellakaan ole kiire ja ovat haavelistalla "sitten joskus" :D Varsinkinkin, kun molemmat ovat vielä ihan hyvät! :)
Ikkunoihin olen pitkään (tai no meidän muutosta asti) etsinyt ja miettinyt verhoja ja ne ovat oikeastaan vieläkin vähän etsinnän alla.. Kunhan keksisin millaiset olisivat hyvät. Nuo tämän hetkiset Vallilan verhot löysin keväällä Kodin ykkösten alennuksesta ja ne olivat silloin sellaiset, jotka pistivät keväällä silmään.. Väriä kevääseen ja tosiaan sellainen väripilkku tänne muuten aika vaaleaan ja hillittyyn värimaailmaan! Kesäverhot siis, mutta talveksi haluan kyllä jotain hillitympää! Nuo Vallilan kapat ovat kyllä siitä hyvät, että ne on meidän ikkunoihin juuri sopivan leveät.. Tuohon pidempään ikkunaseinänpätkään on ollut melkein mahdoton löytää verhoja, jotka olisi tarpeaksi leveät, jollei sitten laita useampia verhoja vierekkäin! Laskosverhoista tykkäisin eniten, mutta valmiita tarpeaksi leveitä ei tunnu valmiina olevan oikein missään, kun kaikki loppuvat siihen 220cm, kun tuo leveämpi on 250 leveä, ellei juuri laita kahta vierekkäin +tuo toinen ikkuna ja lisäksi sitten kulmassa olevaan kapeaan ikkunaan ei taas tahdo olla max 60cm kapeaakaan! Huh!!

Toinen, mitä tänne yläkertaan vielä on ollut etsinnän alla, on olohuoneeseen kaksi kattovalaisinta, jotka taas sopisivat tuon keittiön valaisimen kanssa yhteen! Tykkään tuosta Normann copenhagen Norm12 valaisimesta vieläkin todella paljon ja jotkut vähän samantyyliset ovat kyllä kauniita, mutta en taas halua kolmea samantapaista samaan tilaan! Sekin on kyllä ollut mietinnässä, että laittaisi olohuoneeseen kaksi noita Norm12 ja keittiönpöydän päälle etsisi uuden valaisimen, mutta olen niissäkin aika nirso, mistä tykkään ja mikä sitten sopii keittiönpöydän ylle! :) Mutta hiljaa hyvä tulee, eikös niin.. Jotenkin en ole halunnut tehdä enää sellaisia hätiköityjä päätöksiä tai ostaa jotain väliaikaisia ratkaisuja vaan sitten kun tiedän todella mitä haluan niin varmasti niistä tykkääkin enemmän ja ne miellyttävät silmää kauemmin! :)

Miltäs täällä teidän silmään näyttää ja ideoita otetaan kyllä avosylin vastaan etenkin verho ja valaisin ehdotuksia! :)

Ja mitäs pidätte näistä sisustus postauksista välillä? Kiinnostaisiko teitä esim kurkistaa lastenhuoneeseen, joka on myös ollut työnalla tai luonnoksissa jo jonkin aikaa? :)

1 kommentti: