28. heinäkuuta 2015

Lintsillä ja Jumbossa

Heippa hei!

Tässä tulisi vielä viimeinen osa meidän reissupostauksia. Tukholman reissun jälkeen vietettiin vielä päivä Helsingissä ja laivan saapuessa satamaan aamupäivällä suunnattiin ensimmäisenä Linnanmäelle.Me ei ollakaan Lintsillä vielä tyttöjen kanssa käyty ja itselläkin taitaa olla jopa lähemmäs kymmenen vuotta aikaa omasta edellisestä kerrasta. Meille lähin isompi huvipuisto on Särkänniemi, jossa ollaankin käyty melkein joka kesä omasta lapsuudestani lähtien ja nyt tietysti omien tyttöjen kanssa ja siinä välissäkin käytiin joskus miehen kanssa kahdestaan ihan vaan delfinaariossa tai näsinneulassa!

Nyt oltiin kuitenkin Helsingin päässä ja vaikka juuri edellisenä viikonloppuna oltiin tosiaan Särkänniemessä, niin päätettiin käydä tyttöjen kanssa vielä Lintsilläkin ilmaislaitteissa. Linnanmäellä onkin kyllä tosi kivasti huomioitu perheen pienimmät ja siellä pääsee 11 laitteeseen ilmaiseksi ja vielä vanhemmat pääsevät näihin myös maksutta lapsen seurassa! Meillä siis ei mennyt kuin muutama hassu euro parkkimaksuun ja ennen lähtöä käytiin syömässä grillillä makkaraperunat.
Ihan kaikissa laittaissa me ei edes käytykään, mutta tytöt kiersivät laitteita taas kahdestaan ja muutamaan laitteeseen joko minä tai mies uskaltauduttiin mukaan vähän Liljan kaveriksi vielä.Meille tosiaan nuo ilmaislaitteet riitti vielä tosi hyvin tytöille, eikä kovin moneen hurjempaan laitteeseen olisi edes Emiliakaan varmaan vielä päässyt edes!

 Lintsiltä jatkettiin vielä Jumboon vähän ostoksille ja muutama sellainen kauppa kierrettiin, joita täältä Jyväskylästä meiltä ei löydy. Stockmannilla kävin katsomassa muutamia laukkuja ja Metsolan ja Zaran liikeissä pöyrähdettiin pikaisesti.


Välillä käytiin kahvilla ja tytöille lupasinkin jo Lintsillä jätskit, mutta siellä alkoikin juuri lähtiessämme satamaan, joten Jumbossa tytöt saikin valita aika herkulliset jätsiannokset itselleen. Ciao Caffe kahvilassa oli jätskejä mistä valita ja ainakin Liljan nutella jätski oli aika herkkua! Jumbosta sitten lähdettiinkin ajelemaan kotia ja Lilja nukkui taas lähes koko matkan kotiin ja Emilia myös osan matkasta ja väritteli pientä värityskirjaansa ja katsoi muutaman lastenohjelman ennen kotipihaan saapumista.Meillä oli kyllä tosi onnistunut reissu ja tytöt oli myös reissussa ihan super reippaita ja tällaisen reissun jälkeen tekisi kyllä mieli lähteä jo heti uudestaankin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti