24. heinäkuuta 2015

Liian harvassaLiian harvassa on kyllä ollut nämä hellepäivät ja päivät, jolloin olisi tarjennut rannelle, uimisesta puhumattakaan. Me oltiin itseasiassa vasta tällä viikolla ensimmäistä kertaa lähirannalla Emilian kanssa ja mennään kuitenkin jo heinäkuun loppupuolella. Tällä viikolla sentään on ollut muutamia lämpimämpiä päiviä, mutta tuntuu että tämä kesä on ollut vähän sellaista sataa paistaa sataa paistaa vuoristorataa! Niistä vähistäkin hellepäivistä ollaan kuitenkin yritetty nauttia, sillä pian saa taas vetää takkia niskaan ja niillä toppavaatteilla tallustetaankin sitten taas pitempään kuin olisi tarvetta.

Itse olen kyllä sellainen vilukissa, että tänä kesänä varsinkin on saanut vähintään neuletakkia raahata mukana melkein päivittäin ja rannallakin mulle riitti pelkästään varpaiden kastelu! Emilia kuitenkin halusi uimaan, vaikka aika viileältä vesi kyllä tuntui. Siellä se kuitenkin jonkun aikaa polski monien muiden lasten kanssa, en tiedä miten se vesi ei pienenä tuntunut niin kylmältä, vaikka huulet sinisenä aina itsekin rannalta oli pois lähdössä!

Nyt on ainakin Emilia talviturkkinsa heittänyt, saapa nähdä jääkö ainoaksi kerraksi tänä kesänä ja pääseekö itse pelkkien villasukkien heittämisen osalta edes pidemmälle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti