30. heinäkuuta 2015

Korpilahden Satama Kapteeni

Heippa!

Tiistaina oli ainakin täällä muutaman sateisemman päivän jälkeen vähän taas aurinkoisempi päivä ja lähdettiinkin käymään yhdessä meidän suosikki kesäkahvilassa täällä Jyväskylän seudulla. Ajeltiin vähän alle puolen tunnin matka Korpilahdelle Satama Kapteeni nimiseen kahvilaan, jossa ollaan melkein joka kesä käyty ainakin kerran jätskeillä! :)
Vieressä on myös pieni leikkipuisto, jossa käytiin taas ensin vähän leikkimässä ja sieltä olikin hyvä suunnata pienessä jätskin nälässä herkuttelemaan :D

Tyttöjen asut oli tällä kertaa Pomp de Luxia ja tuo Dieppe kangas on ollut yks mun ihan lemppareista tässä kesämallistossa. Ihanan kevyet paidat molemmilla ja Emilian housujen kanssa noista saa kivan vähän jumpsuit tyylisen yhdistelmän! Liljan pitsishortsit on parisen vuotta vanhat myös pompin mallistoa ja tänä kesänä on siis siirtynyt Emilialta Liljalle :)
Tuolla sataman vieressä oli tänä kesänä nyt myös pieni näyttely , jossa oli siis esillä lasten kuvataidetyöpajassa tekemiä töitä. Tytöt ihasteli merenneitoa, simpukkaa, rapua, valasta ja muita hienoja töitä ja oli kyllä tosi hienoja taideteoksia.Mun on pitänyt esitellä myös tämä jo aiemmin kesällä ostamani Noshin maximekko ja instassa tää on ehkä kerran vilahtanutkin, mutta tiedätte kyllä tämän kesän eli eipä ole kovin montaa kertaa tarennut kesävaatteilla kulkea. Etsin keväällä itselleni sitä täydellistä maximekkoa, hyvin istuvaa, laadukasta ja yhtenä kriteerinä mulla oli ettei mekko olisi aivan maahan asti (vaikka maximekko onkin), sillä sellasilla on mielestäni vähän ehkä hankala liikkuakin! :D Multa löytyi kaapista myös musta hieman lyhyempi mekko, joten toista melkein samanlaista en halunnut ja tämä olikin tosi kiva raitoineen. Pituus on tosiaan myös hieman tuohon nilkkojen yläpuolelle ja molemmilla puolilla on halkiot, jolloin tällä on tosiaan helppo liikkua ja on kyllä muutenkin todella kivan mallinen ja istuu hyvin päälle. 

Tytöt on saaneet keväällä mummulta yhdet Noshin leggarit ja kummitädiltä lippahatut, mutta muuten meillä ei Noshia ole ollutkaan. Tyttöjen kummitäti suosittelikin keväällä, kun piti itse omat vaatekutsut näitä naisten vaatteita ja löysinkin tämän nyt itselleni. Nyt oon kurkkinut Liljalle myös yksiä legginsejä ja ollaan kyllä tykätty ainakin näistä muutamista Noshin vaatteista mitä meillä nyt on.Lopuksi suunnattiin tosiaan sitten jätskeille! Aurinko paistoikin tuohon sataman viereen aika kuumastikin ja vähän tuli jo haikeus, jos nämä alkaa olla jo kesän viimeisiä lämpimiä päiviä, vaikkei niitä kovin montaa muutenkaan ole ollut..
Toivottavasti Elokuussa tulisi vielä edes muutamia lämpimiä päiviä, meillä on nimittäin vielä Jyväskylän Satamankin jätskit vielä käymättä ja täytyyhän joka kesä sielläkin käydä herkuttelemassa! :)

1 kommentti: