2. kesäkuuta 2015

Tyttöjen nimpparit

Moikka moi!


Täällä blogin puolella vierähti vähän pidempi tauko, kuin olin etukäteen edes ajatellut! Tai mitään taukoahan ei sinänsä pitänyt edes pitää, mutta toukokuun lopulle meillä ja varmaan aika monella muullakin sattui kaikenlaista muuta menoa, kerhojen ja muiden harrastusten lopetuksineen, kevättapahtumineen, juhlia ja kaiken lisäksi itse sairastin siinä välissä taas jonkun mahapöpön ja siitä selviydyttyäni olikin kahden viisaudenhampaan poistot vielä leikkaamalla, joten päivät on vierineet melkein vilisten ohi!Meillä on toukokuu muutenkin aina varmaan vuoden kiireisin kuukausi, sillä toukokuulle meillä sattuu tietenkin vapun ja äitienpäivän lisäksi eniten muitakin juhlia! Tyttöjen nimpparit on tosiaan peräkkäisinä päivinä puolenkuun jälkeen ja omat synttärini on myös kuun viimeisenä päivänä, joten juhlia sattuu toukokuulle meillä melkeinpä joka viikolle! :)
Tyttöjen oikeina nimpparipäivinä ei ollut tarkoitus sen kummemmin niitä juhlia, kun yleensä ollaan pienet kahvittelut pidetty aina jokin viikonloppu isovanhempien ja kummien kanssa, muuta kuin pienet lahjat tytöille ollaan yleensä nimpparipivinä kuitenkin annettu! Tänä vuonna Emilian nimpparipäivälle sattui myös kerhopäivä ja Emiliaa viedessä kerhoon keksinkin, että jokin pieni ylläri voisikin olla kiva, kun aamulla lahjaakaan ei vielä ehditty antaa! :)Kotona järkkäiltiinkin pienet yllätysjuhlat jätskibaari teemalla, kun se oli oikeastaan ainut mitä sattui silloin myös pakkasesta löytymään, eikä sen kummempia kakkujaan olisi ehditty leipoa! Mies haki Emilian myöhemmin kerhosta ja aikalailla meidän nimpparisankari yllättyikin kotiin tultaessa! :)
Harjunpaperista ostin vapun aikaan ihania mintun värisiä muffinsikuppeja joihin tehtiin popcorneja vaaleanpunaiseksi värjätyllä valkosuklaalla ja mintun väriset serpentiinit ja lautasliina pääsi myös käyttöön ja saatiin kivasti jätskibaari pöytään ennen kerholaisen kotiin tulemista!


Herkuttelujen jälkeen tytöt pääsi avaamaan pakettejaan, Emilia sai nimpparilahjaksi barbi tabletin ja Lilja sai ihanan pupu-säästölippaan!


Viime viikonloppuna juhlittiinkin sitten vielä toiseen kertaan sukulaisten kanssa ja niistä laittelenkin vielä myös kuvia toisessa postauksessa! :)

1 kommentti:

  1. Tääläkin ollaan kyllä hypätty juhlista toisiin! Ja vielä olisi juhlia jäljellä, sukulaissynttäreitä häärätään seuraavaksi! Kauniit tunnelmat on teillä ollu! Onnea sinne!

    VastaaPoista