17. kesäkuuta 2015

"Se on se meidän uusi vauva"

Meidän pihaa on tällä viikolla koristanut Syreeni, johon on viimein puhjennut kukat! Kauan jo odottelinkin, koska kukat kunnolla aukeaisivat ja liekkö tämä viileä kevät ja kesä saivat kukat aukeamaan vasta nyt tai muistelen että omassa lapsuuden kodissa saatiin ihastella syreenin kukkia yleensä koulujen kevätjuhlien ja kesälomien alkamisten aikaan! 


Muutamat oksat on täytynyt hakea sisällekin maljakkoon, sillä syreenit ovat kyllä kevään ja alkukesän kauneimpia kukkia ja tänä vuonna näyttää tuo meidän syreenikin kukkivan nyt oikein kunnolla! :)Tänään tehtiin herkullista smoothieta iltapalaksi ja ihan lemppari ainakin omaan makuun on ihan perus marjasmoothiet! Meillä smoothieita tehdään ympäri vuoden aika useinkin aina aamupalaksi ja nyt kesällä on ihana, kun sekaan saa laittaa tuoreita marjoja! Tänään tein vielä vähän reilumman satsin ja sujautin osan pakkaseen jäämuotteihin! Jep, vielä haaveillaan niistä lämpimistä keleistä ja että vaikka yhden jäädytetyn smoothietikun voisi vaikka terassilla syödä vilvokkeeksi! :)
Muutama kuva oli pakko laittaa tännekin vielä tuosta meidän "vauvasta", joka viime viikolla majaili käytännössä pari päivää tuossa meidän sitterissä! Haettiin se meidän varastosta ystävien pientä vauvaa varten ja muutamia tyttöjen vauva-ajan leluja ja tuo meidän reilu kaks vee päättikin olla taas vauva. Emilia leikki äitiä ja kiikutti vauvalle leluja ja laittoi sitä nukkumaan! :D Lilja oli ystävien vauvasta ehkä vähän ihmeissäänkin, ja sitterissä matki vauvan itkua ja vauvaa täytyi mennä lohduttamaan! Ihania leikkejä kyllä noilla tytöillä ja Emilia on ollut ihan loistavana "äitinä" ja huolehtinut meidän "pienestä" vauvasta! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti