21. kesäkuuta 2015

Mökkijuhannus

Moikka moi!

Toivottavasti kaikilla oli hauska ja rentouttava Juhannus! Me vietimme Juhannusaattoa ihan vain kotona omalla perheellä, oikeastaan sen kummempia suunnitelmia tai erikoisuuksia tehden! Tyttöjen kanssa pihalla pelaillen ja hiekkakakkuja tehden ja samalla mies testasi meidän uutta grilliä ja paistoi meille iltapalaksi makkarat ja kyllä ne maistuikin hyvälle monen tunnin ulkoilun jälkeen! :)

Juhannus päivänä vasta suunnattiin mökille, jossa jo tyttöjen kummit odottivat! Veljeni tuli hakemaan meitä veneellä saareen ja aina tuo lyhyt venematka on yhtä jännä tytöille! :)

Välillä tietysti grillailtiin ja pieniä vesikuuroja päästiin sisälle sateelta suojaan!
Lilja oli aikamoinen kalastaja, kun löysi pienen katiskan, jota heitteli laiturilta järveen ja kalasteli kaloja! Välillä kävi pikku ämpärillä hakemassa järvestä vettä ja heitti aina toiselle puolelle laituria, kaloille ruoaksi! :) Välillä saa kyllä ihmetellä tuota tyttöjen ajatusten juoksua ja mielikuvitusta! :)
Vaatteet märkinä vesileikeistä päästiin saunaan lämmittelemään, eikä mikään kyllä voita mökkisaunan löylyjä! Vielä kun olisi niin lämmin, että uskaltaisi saunasta vielä uimaankin!
Illansuussa ripsi taas vähän vettä ja järvi oli kyllä kauniin peilityyni pienen usvakerroksen kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti