6. kesäkuuta 2015

Liikuntapuisto

Heippa taas kaikille!

Me kävimme meidän lähistöllä olevassa llikuntapuistossa tyttöjen kanssa ja ajattelin laittaa tännekin muutamia kuvia! Emilia oli isin kanssa käynytkin aiemmin jo tuolla liikuntapuistossa ja nyt päätettiin koko porukka tulla uudestaan katsomaan millaisia vempaimia sieltä oikein löytyy! :)


Liikuntapuisto on aika pieni ja laitteet ovatkin tarkoitettu lähinnä lasten käyttöön (enemmän ehkä vielä vähän isompien lasten/kouluikäisten käyttöön), mutta meidänkin tytöt viihtyivät kyllä puistossa eri laitteita kokeillen ja Liljakin niissä kiipeillen ja juosten ympäriinsä! :D

Puiston vierestä lähtee myös frisbeegolfrata, talvisin hiihtoladut ja kesällä pääsee pururataa pitkin vaikka pienen matkan päässä olevalle laavulle paistamaan makkaraa! Emilian kerhon kevättapahtuma oli myös juuri tuolla laavulla, jossa Emilia ja isi olivatkin juuri kahdestaan minun ja Liljan sairastaessa sitä mahapöpöä parisen viikkoa sitten, mutta tuolla uudella laavullakin täytyisi kesän aikana myös käydä! Nyt otettiin vain vesipullot mukaan ja ainakin tytöt sai kyllä energiaa kulutettua hyvin juostessa! :)
Me otettiin mukaan myös tyttöjen nimpparilahjaksi saama petanque peli ja testattiin sitä myös puistossa! Lilja oli lähinnä koko ajan vain keräilemässä palloja, mutta Emilia jo ymmärsi hyvin pelin säännöt ja vähän päästiin kisaamaankin kunnolla! :)
Uusien laitteiden lisäksi puistossa on myös muutamia puisia ja hieman vanhempia kiipeily ja temppuiluratoja ja Emilia näyttikin jo innoissaan taitojaan ja mitä missäkin piti tehdä! :)Liljan ihan ykkösjuttu taisikin olla juuri tämä tasapaino/köysirata, jota oppi ensin pienellä avustuksella menemään ja pian tasapainoili jo itse rataa ja köyttä pitkin! Lilja innostuikin tuosta niin, että meni edestakaisin tuota varmaan ainakin 20 kertaa! :)Hah ja mun pikku sammakko :D Tälle kuvalle naurettiin kotona, jotenkin niin mahtava kuva Liljasta! :) Ja tuosta t-paidasta täytyy sanoa, että sopii kyllä meidän Liljalle just eikä melkein.. Super Duper Hero! :)


Ja nyt kun vaatteisiin päästiin niin tyttöjen collari asut on KappAhlin ja lippahatut Noshin, jotka tytöt sai kummitädiltään keväällä! Aiemmin meillä Noshia ei ole ollutkaan, mutta tosi kivat kevät hatut! :)


Kivaa vaihtelua kyllä peruspuistoilulle ja eiköhän me tulla kesän aikana tuonne uudestaankin vähän temppuilemaan! :)

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia ja söpöt nuo collegeasut. Mä just ostin minille H&M:ltä harmaat pöksyt ja harmaan hupparin, nuo Kappahlin olis ollut ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, me tykättiin kyllä tuosta puistosta, vaikka aika pieni onkin, mutta kivaa pikku puuhaa noille pienillekin! :) Nuo KappAhlin asut on kans ollut yhdet meidän kevään lempparit juuri leikkipuistoissa, pihalla ja muuten ulkoillessa! Söpöt vaaleanpunaiset ja huppareita pitäis olla nyt enemmänkin, kun takkia ei välttämättä tarvi, mut niitä kesäkelejäkään vielä ihan ei ole ollut! :)

      Poista