15. kesäkuuta 2015

Kolmekymppiset ja nimppareita

 Meillä juhlittiin tosiaan parisen viikkoa sitten mun kolmekymppisiä ja tyttöjen nimppareita meidän lähisuvun kesken! Omat synttärini on tosiaan toukokuun viimeinen päivä, jolloin myös juhlia vietettiin ja tänä vuonna tuli täyteen taas yksi pyöreä vuosi! Tyttöjen nimpparit (joista aiempi postaus täällä) osuu myös peräkkäisinä päivinä toukokuun lopulle, joten nyt nämä kaikki meni tässä samalla! :)
Ennen juhlia nappastiin muutamat kuvat ja koko meidän perheen kuvaakin yritettiin vielä juhlien jälkeen ottaa, mutta kuten yleensä, ei tainnut yksikään niistä ihan täysin onnistua! :D

 Tuolloin Toukokuun viimeisenä päivänä oli aika kiva ilma ja edellisellä viikolla oltiin terassiakin ehditty laittaa aika hyvin jo kesäkuntoon, joten juhlia pidettiin myös ulkona! :) Tytöt sai yhtenä nimpparilahjana nuo katuliidut ja pappa haki tuosta lähimetsästä kiven, johon tytöt sai niillä piirrellä tuossa pihassa! Ja mun kukkapurkkikin sai vähän uuden ilmeen yhden pikku taitelijan kätösistä ja taisipa siinä olla vähän vaarikin avustamassa! :D

 Tytöt availi innoissaan myös nimpparilahja paketteja ja saikin kivoja ulkopeleja, tarra-ja värityskirjoja sekä lautapelejä!
 Kahvipöytään mies ja Emilia tekivät edellisenä iltana superhyvää Kinderkakkua ja saimmekin tällä kertaa leipomukset hyvin tehtyä ajoissa, kun Liljakin sattui nukahtamaan sohvalle melkein koko leivonnan ajaksi! Itse tein sillä aikaa pullataikinan ja yhdessä väsättiin vielä nopeat kinkkurullat! Ennen juhlia tehtiin vielä pikkupurtaviksi ruisnappeja! Tosi kivat pienet juhlat ja illalla pelailtiin tyttöjen kanssa vielä uusia lautapelejä! Viikolla kävikin sitten muutamia meidän kavereita ja pariin kertaan laitettiin vielä pientä purtavaa kahvipöytään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti