10. kesäkuuta 2015

Kesäfiilistelyjä

Moikka moi!

Löysin tällaisen julkaisettoman postauksen luonnoksista viime kesältä ja nyt näitä kuvia selaillessa ajattelin, että voisinkin tämän vaikka tänne vielä julkaistakin! Ja nyt ehkä onkin juuri parhain aika tällaiselle postaukselle, kun niistä hellekeleistä ei valitettavasti oikein ole vielä tietoakaan!

Terassia ollaan kyllä laitettu jo kesäkuntoon, uudet kalusteet hankittu ja upouusi grilli odottelee niitä lämpöisiä kesäiltoja ja ennen kaikkea odotetaan niin lämpöisiä päiviä, että voidaan laittaa tytöille taas allas pihalle ja saavat siellä lillutella! :)

Mutta tässäpä vähän tunnelmia oikeastaan loppukesältä ja kesäfiilistelyitä! Kyllä se kesä vielä sieltä tulee! :)

Mukavaa keskiviikkoa! :)

7 kommenttia:

 1. Ihanan kesäinen postaus! Antaa kyllä toivoa että päästään tänäkin kesänä nauttimaan vielä lämmöstä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Kyllä kieltämättä on vähän tuntunut siltä, että tällainenko tämä kesä on, ettei niistä kunnon hellekeleistä päästäisikään nauttimaan, mutta eikös viime kesänäkin kunnon kesä alkanut vasta juhannuksen jälkeen?? Uskon kyllä, että niistä hellekeleistäkin päästään vielä nauttimaan! :)

   Poista
  2. Ihan totta, jossain päin Suomea satoi luntakin viime juhannuksena :) Lämpöä riitti kuitenkin sen jälkeen. Ja vaikka vähän vilpoista on kesäksi, niin ei oo sentään loskakelit! :D

   Tervetuloa myös vierailemaan blogissani, Trio Rämä.

   Poista
 2. Mistä tuo keinu on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippukeinu on viime keväänä ostettu ellokselta, samantyylisiä löytyy kyllä monista muistakin kaupoista!

   Poista
 3. Kauniin näköistä 👍

  VastaaPoista