27. kesäkuuta 2015

GrilliruokaaEilen laitettiin grilli kuumenemaan ja tehtiin päiväruoaksi vähän grilli ruokaa! Sen verran viileää vaan vielä ulkona oli, että sinne ei viitsitty jäädä syömään vaan kannettiin grillisapuskat sisälle ja itse keittelinkin perunat ja tein salaatin sillä välin kun mies grillasi lihoja, ja makkaroita! :)

Musta grilli ruoka on kesällä siitä ihanaa, että voi helposti paistella juuri nuo lihat tai kanat ja syödä vaikka ihan vain salaatin kanssa, ilman mitään riisi tai pasta lisukkeita, mitä talvella taas tulee välillä liiankin usein syötyä! Kesällä myös uudet perunat on kyllä kans herkkua ja erilaisia vartaita voi tehdä ihan oman mielen mukaan!

Tällä kertaa meillä oli aika perus ruoat ja niitä vartaita pitäisikin tehdä vaikka seuraavaksi! Ja se makka on vaan niin hyvää ja kesällä en aio kyllä laskea montako makkaraa tulee syötyä! :)Minä (tai me) saatiin mun synttärilahjaksi vanhemmiltani juuri uusi ja isompi grilli, jota olen haaveillutkin tuonne terassille ja nyt saadaan kesäisin grillailla sitten vähän paremmin! :) Mieheni perheeltä sain myös Stockalle lahjakortin ja suunnittelinkin sillä hankkivani ainakin joitain noita Marimekon astioita lisää! Ainakin juhlia järjestäessä ja tai muuten vähän isommalle porukalle huomaa aina, että tarjoiluastioita meillä on muutenkin aika vähän vaikka omaan tarpeeseen niitä jo aika hyvä "valikoima" löytyy! Tykkään tosi paljon noista Marimekon Siirtolapuutarha astioista ja ainakin muutama tarjoilulautanen ja kulho meille ainakin vielä tarvittaisiin! :)

Tykkään myös noista viime kesänä hankkimistani Rif Designin musta-valkoraidallisita kulhoista ja niihin saa kivasti tehtyä myös vaikka vähän pienemmän salaatin.
Mutta mikäs on teidän grilliherkku ja jotain helppoja grilliruokaohjeita voi myös laittaa vinkkinä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti