13. kesäkuuta 2015

Feathers and Shiny Diamonds

Metsolan verkkokaupasta tilasin keväällä tytöille aivan valloittavan ihanasta Shiny Diamonds kuosista legginsit ja kesämekon! Emilia sai legginsit koossa 116cm ja Liljalle otin mekon koossa 98/104cm ja koot meni oikeastaan ihan nappiin! Meille tilasinkin Metsolaa ihan ensimmäistä kertaa, kun ihantuin noihin timantteihin ja kuosin hauskoihin keltaisiin yksityiskohtiin, eikä laadussakaan ole ollut mitään valittamista! :)Toinen kuosi johon tytästyin, oli tuo sulkakuosi ja tyttöjen muutamia kertoja juhlissa omia timanttejaan testaillessa, uskalsin tilata myös itselleni nuo sulkalegginsit. Legginsit on myös kivan jämäkkää kangasta ja vähän vaihtelua perus yksiväristen mustien tai valkoisten legginsien tilalle kesämekkojen kaverina!


Molemmista kuoseista tykkään kyllä todella paljon ja sulkalegginsit voisivat olla kivat myös tytöillä vaikka syksyksikin! Ehdottomasti tykkään tuollaisesta yksinkertaisesta värimaailmasta, joka sopii niin monen kanssa, mutta siinä on kuitenkin sitä jotain! :) Kävisi vaikka tuon Emilian Mainion tunikankin kanssa yhdet sulkalegginsit ja voitaisiin samistella myös tyttöjen kanssa.. Hah, jos nyt ihan niin paljon äiti uskaltaisi samistella tyttöjen kanssa! :DOnko muilla ollut Metsolaa ja mitäs tykkäätte näistä sulista ja timanteista? :)

5 kommenttia:

 1. Tosi hienoja vaatteita :) Meillä on ollut vain yksi Metsolan vaate, mustavalkoinen paita Minéalle. Mutta tykkään Metsolan vaatteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä olivat kyllä tosi kivoja ja meillekin vasta ekat Metsolan vaatteet! :)

   Poista
 2. Tosi maakeet kuteet kaikilla teillä! :) Itselläni ei ole toistaiseksi kokemusta metsolasta. Useasti olen liikkeessä käynyt, mutta en ole löytänyt mieluisaa. Nuo kuosit on kyllä kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :D Nämä oli tosiaan meidänkin ensimmäiset ja tykäistyin näihin oikein kovasti! Osa Metsolan kuoseista on itselleni ainakin vähän liian retroja ja värikkäitä, mutta nämä oli oikein kivat ja omat legginsit tuntuu jopa vähän siltä erikoisemmalta vaatekappaleelta vaatekaapissa, etenkin perus mustiin leggareihin verrattuna! :D

   Poista
  2. Oon sun kanssa samoilla linjoilla :)

   Poista