8. toukokuuta 2015

Valmiina kesään


Täällä odotellaan jo hurjasti kesää ja tyttöjen vaatekaapit alkaa olla myös jo aika hyvin täytttynä kesä ihanuuksilla!


Nyt ajattelin vilauttaa näitä meidän Rodineita, jotka todellakin odottavat niitä parhaita kesäkelejä! :) Tokihan nämä ovat jo monta kertaa päälle laitettu, mutta näistä kuoseista tulee kyllä ehdottomasti ne kesän parhaimmat hellekelit mieleen! :)Nuo Delfiinit oli kaikista Mini Rodinin tämän kevään kuoseista ainakin itselläni ehkä ne odotetuimmat ja molemmille päädyin noihin pinkkeihin mekkoihin sekä Emilia sai lisäksi vielä siniset legginsit!


Täältä löytyy meidän Drop 1 tilatut rodinit ja kolmannesta, jossa oli lähinnä vain perusvaatteita ajattelin, ettei sieltä meille mitään tarvittaisi, kunnes näin tuon ehkä ihanimman persikkaisen kuosin t-paidassa! :) Mekkokin meillä kävi sovituksessa, mutta ainakin Emilialle se oli jotenkin liian leveä ja lyhyt! Tuota kuosia olisin voinut tilata kyllä enemmänkin ja edelleen se mekko kummittelee mun mielessä, jos se vaikka sopisi malliltaan sitten Liljalle! :)Crocsilta tilasin jo jokin aika sitten Emilialle uudet sandaalit ja jos ei joku ole jo huomannut niin mun lemppari ainakin näissä kesä väreissä taitaa ehdottomasti olla tuo persikka, sillä yhä useampi vaatekappale sekä tyttöjen, että omassa pukeutumisessa aina houkuttelee juuri persikkaisena värinä! :)

2 kommenttia:

  1. Ihania kesävaatteita! Värikkäät kesävaatteet on ihan parhaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kyllä hempeistä ja näistä värikkäistäkin kuoseista! Mutta etenkin kesällä kyllä raikkaat ja värikkäät vaatteet on ihania! :)

      Poista