13. toukokuuta 2015

Äitienpäivää, tän viikon touhuja ja sneak peak lastenhuoneeseen

Moikka moi!

Taas mennään jo keskiviikossa ja välillä tuntuukin, että päivät menee ihan hurjaa vauhtia ja ollaankin kohta jo viikonlopussa! Eilen meillä oli pihatalkoot ja onneks säästyttiin vielä sateilta ja saatiin makkaratkin paistella talkoiden jälkeen kuivassa säässä! Tänään olikin aamusta vähän sateisempaa, joten jäätiin sisälle leikkimään ja iltapäivällä käväistiin Emilian kanssa nopeasti kaupungilla!Tyttöjen huoneessa vaihdettiinkin jokin aika sitten vähän järjestystä, joten tässä nyt muutama sneak peak kuva tyttöjen huoneestakin! :) Koitan saada parempaa lastenhuone postaustakin jossain vaiheessa myös aikaiseksi!Emilialla on päällään m yös mummun viime viikolla tuomat tuliaiset, eli hauskat Noshin kamera leggarit! Noshia meillä ei aiemmin ole ollutkaan, enkä niiden vaatekutsuillakaan ole koskaan ollut, mutta nuo vaikutti ihan laadukkailta ja kestäviltä. Tytöt sai jokin aika sitten myös kummitädiltä kivat Noshin kevät lippahatut, joten niitä päästään myös testailemaan, kunhan nuo ilmat tästä vaan taas lämpenisi! :)
Huomiselle meillä oli leikkitreffit sovittuna, mutta kaverin tyttö olikin tullut kipeäksi, joten huomiselle täysyisi vielä jotain keksiä, kun kerhojakaan ei tietysti nyt helatorstaina ole. Viikonloppuna lähdetäänkin sitten Tampereelle miehen kaverin synttäri partyihin ja taas on yksi viikko vierähtänyt vauhdilla!Mutta palataanpas vielä kuitenkin viime viikonloppuun ja sunnuntaiseen äitienpäivään! Lauantaina sain illalla käskyn lenkille ja mies aikoi vallata kuulemma keittiön tyttöjen kanssa seuraavaa aamua varten! :) Aamulla sainkin ihanan yllätyksen sänkyyn, herkullisen, mun lempparimuffinseja aamupalaksi ja kermavaahdolla ja mansikoilla täytettynä! Emilia oli tehnyt ihanan lahjan kerhossa, jossa oli sisällä myös lauseita, jotka Emilia oli kerhossa sanonut äidistä!Äidilleni vietiin äitienpäiväruusu ja miehelleni vinkkasinkin, että Hortensia voisi olla hyvä äitienpäiväkukka, joka kestääkin vähän pidempään kuin leikkokukat, joita meillä kevään mittaan on paljon ollutkin ja sen saisin laittaa sitten kesäksi uloskin! :) Päivällä käytiin meidän porukan sekä veljeni ja vanhempieni kanssa syömässä, jonka jälkeen mentiin vielä kakkukahveille vanhemmilleni!
Muffinseja onkin tullut herkuteltua nyt taas pitkin viikkoa ja vastapainoksi tehnyt sitten hyviä salaatteja, kuten tuon herkullisen mansikka, herneenverso, cashewpähkinä salaatin ja melkein voisin sanoa, että tuo salaattikin päihittää suklaan.. Ainakin melkein! :)Melkoinen sillisalaatti taas tämä postaus, mutta tällaista meille tällä viikolla ja toivottavasti kaikilla oli ihana äitienpäivä omien rakkaiden kanssa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti