19. toukokuuta 2015

Helatorstain lettukestit ja viikonlopun juhlat

Heippa taas kaikille!

Viime torstaina oli tosiaan Helatorstai ja alun perin meillä oli suunnitelmissa leikkitreffit sille päivälle ystävien kanssa, kun ei tietenkään kerhoakaan sinä päivänä ollut ja muillakin vapaapäivät. Ystävän lapsi tuli kuitenkin vähän kipeäksi, joten jotain muuta tekemistä täytyi keksiä!


Me päätettiin paistella lättyjä ja vaikkei noita nyt ihan ainakaan vielä kesän ensimmäisiksi lätyiksi voi sanoa, kun tuntuu että kunnon kevätkin vielä jarruttelee tuloaan, mutta syötiin lättyjä sitten sisällä ja ainakin melkein yhtä hyviltä ne maistui nytkin taas pienen tauon jälkeen sisälläkin! Ehdottomasti täytyy kyllä tehdä uudelleen, kunhan ilmat sen verran lämpenee, että niitä pääsee nauttimaan terassille tuoreiden mansikoiden kanssa! :)
Viime viikolla postilaatikkoon tipahti myös aivan ihanat kesäiset shortsit ja mä alan täällä kohta hyppimään jo tasajalkaa, jos ei kohta kesä tule!! :D Nämä makeet karkki ja banskushortsit on Zarasta ja ainakin itse ihastuin näihin heti, kun ensimmäisen kuvan näistä näin! Nuo onkin tainneet olla niin suosittuja, että ovat loppuneet myymälöistä aika nopeasti ja nämäkin ihanuudet satuin saamaan, kun eräs ihana nämä meille (ja muutamalle muulle:D ) helsingin liikkeestä haki ja postitti meille! :) Tässäkin kyllä taas harmittelin sitä ettei täällä meillä Jyväskylässä ole mitään kummempia lastenvaateliikkeitä perus ketjuliikkeiden lisäksi, vaan melkein kaiken joutuu kyllä tilaamaan netistä, jos jotain vähän erikoisempaa haluaa! Ja sama kyllä on sisustusliikkeidenkin kohdalla! :/Viikonloppuna lähdettiin tosiaan miehen lapsuuden ystävän nelikymppisille ja lauantai päivä menikin juhlatunnelmissa! Kamera mulla jäi kyllä tälläkin kertaa kokonaan laukkuun, sillä päivä meni siellä kyllä niin nopeasti! Tuo meidän ystäväperhe on muuttanut noin vuosi sitten uuteen omakotitaloon, joka oli kyllä mielettömän hieno ja aika lailla munkin makuun sisustettu ja samalla juhliin olikin kutsuttu lähes kaikki ystävät perheineen. Juhlissa olikin noin 60 vierasta ja vaikka juhlat olikin vierasmäärältä aika suuret niin hienosti oli kyllä juhlat järjestettykin! Ruokatarjoilut oli mietitty kyllä viimeisen päälle ja herkullisten kakkukahvien jälkeen tarjolla oli myös viiniä ja kuohuvaa sellaisille, jotka pystyi juhlimaan vähän pidemmän kaavan mukaan! Me mukaan lukien lähes kaikilla alkaakin olla jo omat perheet ja pieniä lapsia vauvasta alakoululaisiin oli myös juhlissa mukana ja tytötkin viihtyivät lastenhuoneessa tuttavaperheiden lasten kanssa ja mekin päästiin miehen kanssa välillä herkuttelemaan ihanilla tarjoiluilla ja vaihtamaan kuulumisia sellaistenkin kanssa ketä harvemmin näkee.

Nykyään tuntuu jo aika helpolta tehdä tällaisia pieniäkin päivän reissuja vähän kauemmaksikin, kun molemmat viihtyvät autossa aika hyvin ja kylässäkään ei tarvitse olla enää ihan koko ajan kulkemassa perässä ja molemmista on tullut niin reippaita tyttöjä, että menevät kyllä reippaasti leikkimään muiden lasten kanssa! Tämä reissu meni kyllä kaikin puolin muutenkin niin mukavasti, että välillä miehen kanssa vähän ihmeteltiinkin sitä, että mitäs tässä nyt pitäisi tehdä, kun ei tarvitsekaan olla koko ajan vahtimassa ja juoksemassa perässä tai jompi kumpi keskeytä koko ajan lauseita muiden kanssa jutellessa ja kahvipöydässäkin sai juoda kahvit suht rauhassa! :)Sunnuntaina mun ystävä laittoikin sitten viestiä, että ovat taas terveitä ja iltapäivästä lähdinkin heille tyttöjen kanssa kyläilemään! Tytöt viihtyikin melkein koko ajan heidän parvekkeella saippuakuplia puhallellen ja vaikka nyt välillä saatiin kahvipöydästä juosta katsomaan tyttöjä terassille, niin ihana oli taas päästä juttelemaan ja ns. parantamaan maailmaa! :)

Tänään ollaankin juhlittu vähän omalla porukalla taas tyttöjen nimppareita, mutta niistä kirjoittelen taas seuraavan kerran! :)

1 kommentti:

  1. IHANAT SHORTSIT! Mua kans harmittaa, kun täällä ei ole Zaraa ja Mangoa ja siellä sit käynkin aina kun käydään Helsingissä eli kerran tai kaksi vuoteen.

    VastaaPoista