28. huhtikuuta 2015

Viikon aloitus

Täällä on alkanut viikko ihan mahtavilla ilmoilla ja auringon paisteella, vaikka huomiselle ei lupaillakaan säätietojen mukaan enää ihan yhtä hyvää keliä!No joka tapauksessa eilinen aloitettiin meillä hyvällä aamupalalla ja muutamat kuvat nappasinkin, kun kerrankin ehdin rauhassa laitella kaiken pöytään! :)Aamupalojen jälkeen lähdettiin ulos ja päästiin samalla pöyräilemään kunnolla ensimmäistä kertaa, kun viikonloppuna haettiin Emilialle isompi pyöräilykypärä ja Lilja sai siskon vanhan! Viikonloppuna vietettiin tyttöjen kanssa myös tyttöjen iltaa Frozen leffaa katsellen, kun isi lähti ystävänsä keikkaa katsomaan!
Tänään aloitinkin päivän myös aamulenkillä ja pihalla ollaankin viihdytty pihahommissa useampi tunti, nyt kun aurinko on oikein kunnolla paistanut, niin ettei ensimmäisen tunnin jälkeen ole jo ihan jäässä! Tänään laitoin myös vähän yrttejä kasvamaan, mutta taidan vielä nostaa kylvöastiat sisälle odottelemaan vielä vähän lämpöisempiä ilmoja ja että taimet saa sitten siirtää omiin ruukkuihin! Tää on jotenkin ihan parasta keväässä, kun pääsee kunnolla pihahommiin ja viihtyisin tuolla ulkona vaikka kuinka kauan varsinkin tällaisilla aurinkoisilla keleillä! :)


Loppuviikko saadaankin keskittyä Vappuun, meillä on ainakin tiedossa munkin paistoa, Emilian kerhon Vappunaamiaiset ja toivottavasti päästään Tivolissakin käymään (aurinkoisesa säässä siis), joten mielellään Vapuksi kiitos jotain muuta kuin perinteistä lumisadetta, eikös vaan? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti