6. huhtikuuta 2015

Prinsessalinna

Moikka moi!


Meillä meni pääsiäiset aika vauhdikkaasti ja taas ehdin koneelle paremmin hetkeksi nyt pienen tauon jälkeen, joten kirjoittelen teille pääsiäisestä vielä paremmin vaikka seuraavalla kertaa! :)

Tässä olisikin nyt kuvia tyttöjen uudesta prinsessalinnasta, jonka Lilja sai meiltä synttärilahjaksi reilu kuukausi sitten! :)
Tästä prinsessalinnasta lupailinkin aiemmin kirjoitella, kun satuin löytämään tämän hieman ennen Liljan synttäreitä ihan super hyvällä alella Toys R Us lelukaupasta. Tätä samaa prinsessalinnaa nimittäin katselin hieman jo joululahjaksi tytöille, mutta silloin en raaskinut tästä lähes seitsemää kymppiä maksaa, kun on kuitenkin vain tuollainen muovinen lelu.
Hieman ennen Liljan synttäreitä kävimme katsomassa Liljalle lahjaideoita ja Toys R Usilla huomasinkin tämän silloin vain reilulla kahdella kympillä, joten aika hyvä löytö taisi olla! :)
Etenkin Emilialla onkin nyt ollut oikeastaan kaikki prinsessa jutut ja leikit kaikkein parhaita ja linnalla onkin leikitty melkein päivittäin, joten taisi kyllä olla molemmille mieluinen lelu ja leikit sujuukin välillä myös ilman äitiä prinsessoilla leikkiessä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti