15. huhtikuuta 2015

Parhaita päiviä

Heippa taas kaikille! :)

Me ollaan vietetty täällä aika mukavia päiviä, viikonloppu ja alkuviikko täynnä kaikenlaista kivaa ja ihanien ystävien seuraa! :)


Sunnuntaina juhlittiin meidän ystävien luona 4-vuotissynttäreitä ja kaverisynttärit oli järkätty synttärisankarin toiveesta Frozen teemalla, joka meilläkin kyllä on ollut aika kovassa huudossa, varsinkin tuolla isommalla neidillä! :)

 


Maanantaina lähdettiin aamusta ajelemaan Tampereelle päin ja iltapäivä vietettiinkin Idea Parkissa vähän shoppaillen ja illasta kurvattiin Ikean kautta meidän ystävien luo vielä kahvittelemaan ja tytöt pääsivät leikkimään heidän tytön kanssa ennen kotiin lähtöä. Samalla sain vietyä taas kasan Liljan pieniä vaatteita heidän tytölleen, meillä kun on lastenvaatteissa aika samanlainen maku, joten ensimmäisenä olen luvannutkin heille aina tarjota meidän pienet eteen päin, eikä kovin montaa vaatetta ole tarvinnut muualla myydäkään! :)Mitään sen kummempaa Idea Parkista ei lähdetty hakemaan tai etsimään, mutta kivat löydöt tein Emilialle Mangosta lasten puolelta! :) Muutenhan me kierrettiin Idea Park läpi, parissa kaupassa käyden ja käytävillä pysähdellen vähän väliä karuselleihin, Toys R Us:in pomppulinnaan ja lelukauppoihin sekä jätskille Spice Iceen! :) Itse ihastelin Ballotissa (olikohan se se kauppa??) Papun uutta mallistoa ja sainpahan vielä kehitettyä yhden pakkomielteen yhteen Mini Rodinin uutuuksista, vaikka luulin, että meillä niistäkin jo ne parhaimmat tytöillä jo on! :)Eilen puolestaan mun kaveri laittoi viestiä, että muutaman viikon takaa hänen Me&I kutsuiltaan tilaamani vaatteet oli tulleet ja Emilian kerhon jälkeen saatiin tytöille taas leikkiseuraa ja ilta vierähtikin nopeasti tyttöjen prinsessaleikeissä ja meidän äitien taas herkutellessa kahvipöydässä ja hyvin näyttää leikitkin jo sujuvan, vaikka vähän pienempiäkin on mukana! :) Tänään mennäänkin katsomaan ja nuuhkuttelemaan meidän kavereille pientä vastasyntynyttä! <3 Emilia etenkin on odottanut kovasti pienen vauvan näkemistä ja kyseleekin koko ajan että mitä se vauva osaa jo tehdä ja osaako se jo leikkiä tai syödä ja niin edelleen! :) Emilialla ja kavereiden tytöllä on vain kahden päivän ikäero ja nyt saatiin taas yksi prinsessa mukaan leikkeihin, kunhan siitä vähän vielä kasvaa! :) Vähän hassua onkin, että lähes kaikille meidän kavereille on syntynyt vain näitä tyttöjä ja nuo miehet välillä pyörittelee päätään kun joutuvat prinsseiksi sun muiksi noiden vähän isompien prinsessaleikeissä! :D Hahah!

2 kommenttia:

  1. Kivat nuo Mangon paidat. Me käytiin kans pari viikkoa sitten Tre:llä mut ei sit jaksettu lähteä Ideaparkkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kyllä kivat, itsellekin nuo tuli vähän sellaisena heräteostoksena, mutta etenkin tuollaista ballerina kenkäpaitaa olenkin etsinyt ja tuo oli kyllä oikeastaan sellainn mitä olin etsinytkin! :)

      Poista